banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Montego Bay vakanties

Montego Bay

Jamaica Montego Bay

Montego Bay ligt aan de noordwestkust van Jamaica en is na Kingston de grootste stad van Jamaica. Deze plaats heeft alles in zich voor een heerlijke vakantie. De omgeving is groen, heuvelachtig en de kust rotsachtig. In de stad zelf en langs de kilometers lange kust ten oosten van de stad is een uitgebreide toeristeninfrastructuur tot stand gekomen. Montego Bay staat bekend om de mooie stranden, het zand is er wit en het water helderblauw. Er zijn drie stranden: Cornwall Beach, Dr. Cave Beach en Sunset Lodge. Twee stranden vragen entree, er kan dan wel gratis gebruik worden gemaakt van de douches, bars en snackbars.

Langs het strand bevinden zich talloze marktkraampjes, barretjes, winkels en disco’s. In het Montego Bay Marine Park, voor de kust van Montego Bay, ligt een beschermd koraalrif. In de directe omgeving liggen drie golfbanen, waar kan worden gegolfd en er worden regelmatig wedstrijden gespeeld.

All inclusive Montego Bay

Aan de kust van Montego Bay liggen een aantal prachtige hotels en resorts welke een all inclusive vakantie aanbieden. De hotels hebben een goede ligging ten opzichte van het centrum en liggen direct aan het prachtige strand. Een all inclusive vakantie naar Montego Bay staat garant voor luxe en comfort. Het kwaliteitsniveau ligt erg hoog, de kamers zijn netjes, het personeel is vriendelijk en het eten is er heerlijk. Tijdens een all inclusive vakantie is het eten en drinken onbeperkt. Een dag op het prachtige strand of aan het fijne zwembad kan men afsluiten met een heerlijk diner of een drankje aan de bar. Een all inclusive vakantie naar Montego Bay is een vakantie om nooit te vergeten.
Vakanties in Montego Bay

Titanic Beach Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 21-01-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 499,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Grand Yazici Marmaris Palace

Turkije / Lycische Kust

Vertrekdatum: 30-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 655,-

stars Bekijk Reis

Armas Saray Regency

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 20-03-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 293,-

stars Bekijk Reis

Kenzi Agdal Medina

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 22-03-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 605,-

stars Bekijk Reis

Mitsis Rodos Village Beach

Griekenland / Rhodos

Vertrekdatum: 28-04-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 478,-

stars Bekijk Reis