banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Runaway Bay vakanties

Runaway Bay

Jamaica Runaway Bay

Runaway Bay ligt aan de noordkust van Jamaica en is een vlakke en langgerekte kuststrook met in het achterland vele watervallen. Deze plaats dankt haar naam aan de slaven die lang geleden van het eiland probeerden te ontsnappen. Runaway Bay is een populaire vakantiebestemming vanwege de prachtige stranden, de plantages, subtropische tuinen en spectaculaire watervallen. Ook voor het maken van excursies is Runaway Bay een prima uitvalbasis. Er kan een bezoek worden gebracht aan Kingston, de hoofdstad van Jamaica.


Ook is Nine Miles zeer populair, dit is de laatste rustplaats van Bob Marley. In Runaway bay zijn er ook veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Men kan er duiken, waterfietsen, raften, waterskiƫn en snorkelen

All inclusive Runaway Bay

De accomodaties in Runaway Bay liggen allemaal aan het prachtige zandstrand. De hotels welke een all inclusive vakantie aanbieden zijn van alle gemakken voorzien. Het eten en drinken is er onbeperkt. Maak kennis met de Jamaicaanse cultuur door te genieten van de lokale gerechten welke in het all inclusive hotel worden bereid. Naast de lokale gerechten is het ook mogelijk om te genieten van internationale gerechten. Een drankje kan worden genuttigd aan de bar van het hotel. Runaway Bay is de juiste bestemming voor een vakantie vol rust en ontspanning. Met de uitstekende service die het hotel biedt zal een all inclusive vakantie zeker een zorgeloze vakantie zijn.
Vakanties in Runaway Bay

Hilton Playa Del Carmen

Mexico / Yucatan

Vertrekdatum: 22-01-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1718,-

stars Bekijk Reis

Hotel Feldwebel

Oostenrijk / Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental

Vertrekdatum: 01-04-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 442,-

Bekijk Reis

Pocillos Playa

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 02-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 650,-

stars Bekijk Reis

Tesoro Hotel

Griekenland / Zakynthos

Vertrekdatum: 25-04-2021
Reisduur: 8 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 499,-

Bekijk Reis

Fairmont Chateau Lake Louise

Canada / Alberta

Vertrekdatum: 06-03-2021
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1432,-

Bekijk Reis