banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Belgie
  Informatie over land
  Vakantie Belgie

  Belgie

  All Inclusive Vakantie België

  België ligt aan de zuidgrens van Nederland en staat voor namelijk bekend om haar bourgondische levensstijl. In België worden er meer dan 1300 verschillende soorten bier gebrouwen en het is dan ook het land met de meeste bierconsumptie. Naast het mooie bourgondische leven in België heeft België natuurlijk veel meer te bieden wat te denken van de prachtige natuurgebieden waarvan de Ardennen één van de grootste in Europa is. Hier kan in het voorjaar en in de zomer heerlijke wandelingen en fietstochten worden gedaan en in de wintermaand kan er genoten worden van de prachtige natuur door er te gaan langlaufen.

  Voor een zomer vakantie heeft België een hele mooie kustlijn met veel leuke badplaatsen zoals Oostende, Knokke, De Panne en Blankenberge waar er heerlijk genoten kan worden van zon, zee en strand.

  Geografie van België

  België staat bij de Nederlanders vooral bekend om haar mooie stedentrips of weekendjes weg naar één van de prachtige steden die België rijk is. De bekendste steden voor een weekendje weg of stedentrip zijn Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent en Luik. Elke stad heeft weer zijn eigen bezienswaardigheden, maar Brussel is het meest bekend om de bezienswaardigheden en dan met name het standbeeld van Manneken Pis.

  Veelzijdig België

  Door de invoering van de all inclusive formule heeft België nu ook hotels en appartementen die deze formule aanbieden. Dit is ideaal voor een strandvakantie of wanneer er een stedentrip of weekend weg word geboekt naar de zuiderburen. België heeft heel veel keuze uit all inclusive hotels en appartementen die in steden staan of aan de prachte Noordzee.

  Vakanties in Belgie

  Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
  We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.