banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Brazilie
Brazilie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Brazilie
Vakanties in Brazilie
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Brazilie vakanties

Vakantie Brazilie

Brazilie

All inclusive vakantie Brazilie


Brazilië is een land met een rijke geschiedenis en een uiteenlopende cultuur. Brazilië staat natuurlijk bekend als het land van de carnaval, het voetbal, de Samba en een imponerende natuur. Het land is ten alle tijden zonovergoten en dat maakt Brazilië tot een vooraanstaand vakantieland voor een strandvakantie en dat kan heel goed op één van de droom stranden van Brazilie. Niet alleen de stranden maken dit geweldige land immens populair eveneens is het een land dat ontdekt moet worden en dat spreekt tegelijkertijd ook weer toeristen aan. In Brazilie kun je als toerist alle kant op en dat komt omdat het land zo veelzijdig is. De ene dag kun je heerlijk genieten op één van de mooie zandstranden en een andere dag kun je weer genieten van de beschermde natuurgebieden. Doordat Brazilie zo'n veelzijdig vakantieland is, kan er ook heel goed een rondreis gemaakt worden door het land. Met een rondreis worden de diverse culturen in het land beter ontdekt en kunnen er veel meer culturele en natuurlijke bezienswaardigheden aangedaan worden. Al met al maakt het niet uit wat voor een vakantie je boekt naar Brazilie, want het is een heerlijke vakantiebestemming.

Geografie van Brazilie


In het noordoosten van Zuid Amerika is het land genaamd Brazilie gelegen. Brazilie grenst aan de Atlantische Oceaan en door de grote van Brazilië bezet het ongeveer de helft van het Zuid Amerikaanse continent. De directe buurlanden van Brazilie zijn Argentinië, Paraguay, Suriname, Peru, Venezuela, Colombia en Uruguay. Brazilië heeft als land zijnde de grootste oppervlakte van alle ten opzichte van alle andere landen in Zuid Amerika. Het land is enorm groot maar toch kent Brazilie maar twee soorten landschappen, namelijk de laagvlakte en de hoogvlakte. De laagvlakte ligt in het Amazone gebied en de hoogvlakte in Zuid Brazilie. De hoofdstad van Brazilie is in tegenstelling wat veel mensen denken Brasilia. Veel mensen denken dat Rio de Janeiro de hoofdstad is maar deze stad is sinds 1960 niet meer de hoofdstad. Het hoogste punt vindt je op 3014 meter en is de Pico da Neblina.

Brazilie het te ontdekken vakantieland


Het landschap van Brazilië is heel veelzijdig, ondanks dat er in hoofdlijnen maar twee soorten landschappen erkent worden. Daarbij heeft Brazilie een uitstekend klimaat namelijk het tropische zeeklimaat wat garant staat voor een aangename temperatuur het hele jaar door. Naast al dit prachtigs is Brazilie voor een all inclusive vakantie een aangename vakantiebestemming en voor het ontdekken van dit prachtige land is een rondreis aan te raden. Voor een heerlijke zonvakantie wordt voor de badplaats Fortaleza aangeraden door de meeste toeristen die al eens een bezoek hebben gebracht aan het land.

Wereldkampioenschap voetbal 2014 Brazilie


In de zomermaanden van 2014 wordt er in Brazilie het wereldkampioenschap voetbal gehouden. Dit betekend dat er in de zomermaanden veel toeristen, voornamelijk voetbaltoeristen naar Brazilie zullen gaan afreizen. De voetbaltoeristen komen vanuit alle windhoeken aanwaaien en ze hebben maar één doel en dat is hun land de finale zien halen en dat ze uiteindelijk met de felbegeerde wereldbeker in handen staan. Een WK 2014 Brazilie reis kan ook natuurlijk goed gecombineerd worden met een langer verblijf in dit fantastische land. Combineer het WK voetbal 2014 met een vakantie Brazilie en heb de beste zomervakantie in tijden.