banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Brazilie

All inclusive Fortaleza vakanties

Fortaleza

Algemene informatie Brazilie Fortaleza

Fortaleza is een streek in het noordoosten van Brazilie en ligt in de staat Ceará. Naast dat Fortaleza een streek is heeft het ook een gelijknamige populaire badplaats en heeft het ook de volgende plaatsen Cañoa Quebrada, Cumbuco en Praia das Fontes. De populairiteit van Fortaleza komt voornamelijk vanwege de mooie stranden en de gezellige boulevard \'Beira Mar\' waar veel lokale bevolking graag hun dagen doorbrengen. Overdag zijn de terrassen goed gevuld en spelen her en der leuke bandjes.


Wanneer de zon ondergaat biedt Fortaleza een grote variatie aan in uitgaansgelegenheden waar natuurlijk de lambada gedanst wordt. Vanuit de plaats Fortaleza worden bijna alle excursies aangeboden naar de omliggende bezienswaardigheden. Fortaleza heeft veel mooie hotels die een All Inclusive Vakantie aanbieden.

Uitgaansmogelijkheden Fortaleza

Fortaleza heeft een enorm bruisend uitgaansleven. Het noordoosten van Brazilie heeft haar eigen soort muziekstijl en dat is de \'forro\' en in Fortaleza kan er onder het genot van een hapje en een drankje genoten worden van deze muziekstijl in één van de vele bars. Naast het bezoeken van een bar of terras kan er ook een bezoek gebracht worden aan één van de amusementshallen, museum of een theater.

Sportmogelijkheden Fortaleza

Fortaleza heeft veel mogelijkheden tot het beoefenen van een sport en het maakt in principe niet uit of dit op het water is of op het land. De mogelijkheden die er bestaan zijn voetballen, fitnessen, beach volleyballen, basketballen of zelfs paintballen en daarnaast kan er in het water gedoken en gesnorkeld worden of andere soorten watersport beoefend worden.

All inclusive vakantie Fortaleza

De All Inclusive hotels in de streek Fortaleza zijn allemaal geclassificeerd met minimaal 4 sterren. Het ene hotel is nog mooier en spectaculairder dan het andere hotel en de keuze die gemaakt moet worden voor het hotel kan vooral liggen in de kleine dingen. Eén ding dat zeker is bij het boeken van een All Inclusive Vakantie naar Brazilië is dat er onbezorgd kan genieten van een welverdiende vakantie.
Vakanties in Fortaleza

Club Dolphin

Sri Lanka / Srilankaanse Kust

Vertrekdatum: 11-05-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1333,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc

Bieno Venus Hotel

Turkije / Side

Vertrekdatum: 01-06-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 474,-

stars Bekijk Reis

The Kresten Royal Villas And

Griekenland / Rhodos

Vertrekdatum: 15-11-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 772,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc dreizen

Club Hotel Sidelya

Turkije / Side

Vertrekdatum: 11-06-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 508,-

stars Bekijk Reis

Campus Hill Hotel

Turkije / Alanya

Vertrekdatum: 01-06-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 349,-

stars Bekijk Reis