banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Brazilie

All inclusive Kust vakanties

Kust

De streek van de zon

De oost kuststreek van Brazilie heeft van heel Brazilie de meeste zonuren, maar liefst 3.000 zonuren per jaar. Deze streek heeft ook maar liefst een 8 kilometer lang zandstrand met mooie duinen. De oost kuststreek kenmerkt zich door de vele mooie baaien en gezellige dorpjes en kleine steden. In deze streek heerst er een heerlijk rustige sfeer en er komen heel veel watersportliefhebbers naar deze streek om voornamelijk te gaan surfen. De meeste badplaatsen aan de oostkust zijn enorm populair en dat heeft te maken met de zon, zee en het strand maar ook met de mooie omgeving en er worden veel dolfijnen voor de kust gesignaleerd.

De meeste badplaatsen zijn van oudsher oude vissersdorpjes die uitgeroeid zijn tot levendige badplaatsen met mooie boulevards waar heel veel eetgelegenheden en uitgaansgelegenheden te vinden zijn. De natuur is de oost kuststreek is adembenemend, naast de mooie baaien met hoge rotsen zijn er veel tropische planten te vinden en lagunes. Voor de toeristen zijn er ook meer dan genoeg winkels te vinden om een mooie souvenir mee te nemen vanuit Brazilie.

All inclusive Kuststreek Brazilie

Nu is Brazilie niet echt het land van de all inclusive vakanties, toch zijn er een paar hotels die toch deze populaire formule aanbieden. De hotels of resorts die de all inclusive formule aanbieden in de oost kuststreek zijn sfeervolle en luxe hotels die van alle faciliteiten en voorzieningen zijn voorzien. De hotels en resorts zijn ook direct gelegen bij het prachtige zandstrand van de oost kuststreek. Daarnaast zijn de hotels over het algemeen allemaal zeer kindvriendelijk en staan ze garant voor een onvergetelijke Brazilie vakantie.
Vakanties in Kust

Cyprotel Faliraki

Griekenland / Rhodos

Vertrekdatum: 07-10-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 471,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Occidental Grand Punta Cana

Domincaanse Republiek / Do

Vertrekdatum: 10-05-2020
Reisduur: 9 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1196,-

stars Bekijk Reis

Summer Village

Griekenland / Kos

Vertrekdatum: 06-06-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 488,-

stars Bekijk Reis

Tsilivi Beach

Griekenland / Zakynthos

Vertrekdatum: 07-10-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 514,-

stars Bekijk Reis

Riu Palace Punta Cana

Domincaanse Republiek / Do

Vertrekdatum: 09-05-2020
Reisduur: 9 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1161,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui