banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakantie boeken naar Villa Tortuga

Vergelijk aanbieders

tuiBekijk
tjingoBekijk
suntipBekijk
lavidatravelBekijk
Bekijk alle vakanties in Cuba

Villa Tortuga

Villa TortugaHet Villa Tortuga hotel ligt op het prachtige eiland Cuba, direct aan het strand. Het hotel is erg populair. Niet alleen door de ligging aan het strand, maar ook door de vele faciliteiten op loopafstand. En ook het hotel beschikt over voldoende faciliteiten. Zo kunnen de gasten hier heerlijk eten en drinken en wordt er voor voldoende entertainment gezorgd zodat iedereen hier de vakantie van hun leven kunnen beleven.

Faciliteiten

Cuba is natuurlijk een prachtig eiland en het is ondertussen erg toeristisch geworden. Villa Tortuga ligt vlakbij Varadero. Varadero is één van de grootste trekkers van Cuba. Eerder was Varadero alleen toegankelijk voor beroemde sterren, aangezien het een erg luxe status had. Tegenwoordig is Varadero is een stuk betaalbaarder geworden en is het toegankelijk voor iedereen. Het gedeelte is vooral in trek bij watersporters en natuurlijk zonaanbidders. Cuba heeft vele bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn. Zo zijn er de grotten van Bellamar. Deze grotten zijn al vanaf 1860 een bezienswaardigheid en zodoende dan ook de oudste bezienswaardigheid van Cuba. Natuurlijk mag ook een bezoek aan deVaradero Golf Club niet ontbreken. Dit is de grootste golfbaan in Cuba, met 18 holes. Villa Tortuga is een hotel dat bestaat uit één hoofdgebouw. Het hoofdgebouw is opgebouwd uit twee verdiepingen en in totaal zijn er 292 verschillende kamers. Het hotel biedt tweepersoonskamers aan, die geschikt zijn voor één tot drie personen. De kamers zijn allemaal ruim van opzet en hebben een moderne inrichting. De kamers zijn voorzien van voldoende faciliteiten en hebben natuurlijk een balkon of terras. Gasten hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor een voordeelkamer. Deze kamers zijn goedkoper en dit is mogelijk, doordat deze kamers iets simpeler van opzet zijn. Ook zijn er wat luxere kamers, genaamd de superior kamers. Deze kamers zijn nog ruimer van opzet en deze zijn onlangs gerenoveerd. Hotel Villa Tortuga ligt direct aan het prachtige witte strand van Varadero. Het hotel heeft hier een eigen privéstrandje, waar het hotel haar gasten ligbedden en parasols aanbieden waar zij gebruik van kunnen maken. Op het strand, heeft het hotel ook een bar waar de gasten lekkere drankjes op kunnen halen. Op het terrein van Villa Tortuga, vinden de gasten ook een zwembad en een speciaal kinderbad. Het zwembad is mooi ruim en hier kunnen de gasten ook de verkoeling opzoeken. Rondom dit zwembad staan ook ligbedden en er zijn parasols aanwezig voor de liefhebbers. Villa Tortuga biedt haar gasten vele verschillende activiteiten aan, waar zij aan deel kunnen nemen. Zo zijn er verschillende sportieve activiteiten, zoals tennis, volleybal, aquarobics en fitness, maar er is ook voldoende entertainment waar de gasten bij aan kunnen sluiten. Ook kinderen zullen zich hier perfect vermaken. Zo is er een speciale kidsclub, waar de kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf zich bij aan kunnen sluiten. In de kidsclub worden verschillende activiteiten voor ze georganiseerd. Hebben de kinderen een fijne vakantie, dan hebben de ouders dat natuurlijk ook!

Verzorging

Gasten die verblijven in het Villa Tortuga hotel hebben het goed voor elkaar. Zij verblijven hier namelijk op basis van de all inclusive formule. Zij kunnen genieten van het ontbijt, de lunch en het diner. Deze maaltijden worden in buffetvorm geserveerd en deze staan klaar in het buffetrestaurant. Gasten kunnen ook gebruik maken van het a la carte restaurant, al moeten zij hier wel voor reserveren. In het a la carte restaurant kunnen zij genieten van verschillende internationale gerechten. Tussen 10.00 uur en 18.00 uur kunnen de gasten bij de snackbar, verschillende snacks verkrijgen. Gedurende de dag kunnen de gasten natuurlijk ook verschillende dranken verkrijgen. Het hotel heeft verschillende lokale alcoholische en non-alcoholische geselecteerd, die de gasten de gehele dag door onbeperkt kunnen verkrijgen.
Vakanties in Varadero

Lyttos Beach

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 22-09-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 704,-

stars Bekijk Reis

Camping Valkanela

Kroatie / Istrie

Vertrekdatum: 05-09-2020
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 286,-

Bekijk Reis

Saturn Palace

Turkije / Antalya

Vertrekdatum: 24-11-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 399,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Hillside Beach Club

Turkije / Fethiye

Vertrekdatum: 20-10-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 853,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij

Appartementen Ferienhof

Oostenrijk / Zillertal

Vertrekdatum: 09-01-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 748,-

Bekijk Reis