banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive La Altagracia vakanties

La Altagracia

Algemene informatie Dominicaanse Republiek La Altagracia

La Altagracia is een provincie van de Dominicaanse Republiek. De meest bekende plaatsen in deze provincie zijn de hoofdstad Higuey, Bayahibe en Punta Cana. Ook het eiland Isla Saona ligt in deze provincie. Vooral Punta Cana en Bayahibe zijn onder toeristen zeer geliefd en doen vooral denken aan een bounty eiland. Karakteriserend voor dit gebied zijn de parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en de turquoise zee. Naast de schitterende stranden is ook zeker het groene achterland een bezoek waard. Door het tropische klimaat is de temperatuur het gehele jaar tussen de 25 en 30 graden Celsius.

Er is genoeg te doen, er zijn vele excursies te boeken, men kan er watersport uitoefenen en in verschillende plaatsen bevinden zich uitgaansgelegenheden. Ook bevinden zich overal gezellige pleinen en leuke winkeltjes welke verkoeling bieden tegen de Caraïbische zon.

All inclusive La Altagracia


La Altagracia is een gebied waar vele hotels zijn te vinden die stuk voor stuk all inclusive vakanties aanbieden. Deze hotels zijn van alle moderne faciliteiten voorzien die een toerist zich maar kan wensen. De ligging van de accommodatie is altijd goed ten opzichte van de zee en een eventueel centrum. Na een heerlijke dag op het geweldig mooie strand of na een van de vele dag excursies biedt het hotel de gelegenheid gebruik te maken van het heerlijke buffet en allerlei soorten drankjes. De prachtige stranden, het heerlijke eten en drinken en de aangename temperaturen in combinatie met een all inclusive vakantie is alles wat uw tropische vakantie zo aangenaam maakt.
Vakanties in La Altagracia

Golden Hotel Bahia En Spa

Spanje / Costa Brava

Vertrekdatum: 13-05-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 378,-

Bekijk Reis

Mirador

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 05-05-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 292,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc dreizen

Tummel Valley Vakantiepark

Groot-brittannie / Schotland

Vertrekdatum: 30-10-2020
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 343,-

Bekijk Reis

Let's Sea Hua Hin Al Fresco

Thailand / Golf Van Thailand

Vertrekdatum: 11-05-2020
Reisduur: 9 dagen
tui

Prijs: v.a. € 1057,-

stars Bekijk Reis

Riu Bravo

Spanje / Mallorca

Vertrekdatum: 19-08-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 759,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui wtc