banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Nedersaksen vakanties

Nedersaksen

Algemene informatie Nedersaksen

In het noord-westen van Duitsland ligt de regio Nedersaksen. Nedersaksen grenst onder andere aan Nederland en de Noordzee. De hoofdstad van deze regio is Hannover. Nedersasksen is de één na grootste regio in Duitsland en deze regio is zelfs groter dan Nederland. Het landschap van Nedersaksen is erg gevarieerd. Het noorden en westen van Nedersaksen zijn erg vlak, terwijl er in het oosten en zuiden hogere vlaktes te vinden zijn. Het klimaat is te vergelijken met dat van Nederland.

Bezienswaardigheden in Nedersaksen

Nedersaksen kent een groot aantal bezienswaardigheden. In Nordhorn vind je het Tierpark Nordhorn wat je met het hele gezin kunt bezoeken, net zoals het vogelpark in Walsrode. In Bad Bentheim is nog een ouderwets kasteel te vinden wat zeker de moeite waard is om te bekijken. Ook het Duitse sheepsvaartmuseum in Bremerhaven is een bezoek waard. Naast deze voorbeelden zijn er in Nedersaksen natuurlijk nog veel meer bezienswaardigheden. Verschillende restaurants, musea, historische bouwwerken en grote dierentuinen zijn er allemaal te vinden.

All inclusive vakantie Nedersaksen

Boek je een all inclusive vakantie in Nedersaksen dan boek je een all inclusive hotel of vakantiepark waar je kunt gaan genieten van je vakantie. Deze hotels of vakantieparken liggen in rustigere gebieden, maar vaak wel centraal. Er wordt de all inclusive formule aangeboden en de hotels of vakantieparken beschikken over drie of vier sterren.
Vakanties in Nedersaksen

Eurostrand Fintel

Duitsland / Niedersachsen

Vertrekdatum: 06-07-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 423,-

stars Bekijk Reis