Fantazia ResortHet Fantazia Resort is een all inclusive resort gelegen aan het prachtige strand van Egypte. Het resort is voorzien van vijf sterren, dus de gasten mogen hier erg veel luxe verwachten. Er zijn voldoende voorzieningen om hier een perfecte vakantie te beleven. Niet alles volwassenen, maar ook kinderen zullen hier een fijne tijd hebben.

Faciliteiten

Fantazia Resort ligt direct aan het prachtige strand dat Egypte heeft. Het strand is maar liefst 600 meter lang en natuurlijk ontbreken de vele prachtige riffen niet. Het resort ligt wat rustiger, maar met veel groen in de omgeving. De bekende stad Marsa Alam ligt op iets meer dan twintig kilometer verwijderd van het resort. In Egypte rijden voldoende taxi’s en busjes rond om toeristen te vervoeren. Ook voor het Fantazia resort rijden er hier voldoende van langs. Op deze manier kunnen de gasten zich dus erg makkelijk laten vervoeren. Egypte is natuurlijk een prachtig land, waar erg veel te zien valt. Er zijn dan ook vele excursies te boeken, waardoor de gasten wat meet van het land te weten komen. Ook voor deze excursies, worden de vele taxi’s en busjes ingezet.

In het resort zijn iets meer dan 250 verschillende hotelkamers. Het resort is opgebouwd uit drie verschillende verdiepingen. De eigenaren vonden het erg belangrijk om niet te kiezen voor hoogbouw, aangezien dat de romantische sfeer van het hotel doet vervagen. De gasten kunnen kiezen uit een standaardkamer, die geschikt is voor twee personen, een voordeelkamer of een quadkamer. De standaardkamers zijn natuurlijk voorzien van voldoende voorzieningen om het de gasten goed naar hun zin te maken. De voordeelkamers kunnen worden vergeleken met de standaardkamers, alleen zijn deze een stuk goedkoper. Wel ligging deze kamers vaak minder gunstig gelegen en sommige voorzieningen zullen hier ontbreken. De quadkamers zijn geschikt voor gezinnen. Deze kamers hebben namelijk bijgeplaatste bedden, zodat er voldoende slaapplaatsen zijn.

Het Fantazia Resort beschikt over haar eigen privéstrand. In Egypte kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen, dus dan is het heerlijk vertoeven op het strand. Op het strand worden ligbedden en parasols aangeboden. Hier kunnen ook verschillende watersporten worden uitgeoefend. Het duiken mag dan natuurlijk niet ontbreken. Egypte staat namelijk bekend om haar onderwaterwereld, deze is werkelijk prachtig om te zien. Gasten die liever niet willen duiken, kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om te gaan snorkelen. Het resort heeft zelf drie verschillende zwembaden, waar de gasten ook verkoeling kunnen zoeken. Ook hier vinden de gasten weer voldoende ligbedden en parasols. Schaduw is hier namelijk geen overbodige luxe.
Overdag en ’s avonds wordt er voor voldoende entertainment gezorgd. Zo is er voor de kinderen, overdag een miniclub. Hier kunnen zij terecht en worden er onder andere leuke spelletjes gespeeld, en kan er worden geknutseld. Voor de volwassenen worden er ’s avonds diverse shows opgevoerd.

Verzorging

Het Fantazia Resort is een all inclusive resort, dus de gasten zullen hier qua eten en drinken niets te kort komen. Zo kunnen de gasten natuurlijk aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07.00 en 10.00 uur. De lunch staat klaar tussen 13.00 en 15.00 uur en het diner wordt geserveerd tussen 19.30 en 22.00 uur. Deze maaltijden kunnen worden genuttigd in het hoofdrestaurant en deze zijn alle in buffetvorm. Gasten hebben ook de mogelijkheid om te dineren in het Italiaanse restaurant of er kan vis worden gegeten op het strand. Wel moeten de gasten hier een kleine vergoeding voor betalen. De gehele middag door kunnen de gasten nog genieten van verschillende snacks en pizza’s. Natuurlijk ontbreken de drankjes niet. Tussen 10.00 en 00.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken, die door het resort worden geschonken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.