banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Iberotel Coraya Beach Resort

Iberotel Coraya Beach ResortHet Iberotel Coraya Beach Resort hotel is gelegen in Egypte. Het hotel richt zich specifiek op stelletjes, dus in dit hotel zullen de gasten geen kinderen tegenkomen. Het hotel heeft als motto 'pluk de dag'. In dit hotel zullen gasten veel nieuwe energie opdoen. Het hotel straalt rust uit en een relaxvakantie is hier dan ook zeker op zijn plaats. Het hotel wil de stellen graag in de watten leggen met het luxe concept dat hier wordt uitgevoerd.

Faciliteiten

Het Iberotel Coraya Beach Resort hotel ligt in de stad Marsa Alam, direct aan de Coraya Bay dus ook direct aan het strand. In Egypte kunnen de temperaturen behoorlijk oplopen. Zodoende is er niet alleen airconditioning in de hotelkamers, maar ook in het complete hotel. Natuurlijk ontbreken de receptie, de kapper en de vele winkeltjes niet. Gasten kunnen de gehele dag door gebruik maken van roomservice. Het hotel vindt het namelijk erg belangrijk dat de gasten gedurende de dag niets te kort komen. Het Iberotel Coraya Beach Resort hotel biedt de gasten Wifi aan in de openbare ruimten. De gasten kunnen tot 150 Mb, gratis gebruik maken van Wifi. Alles wat meer verbruikt wordt, moet voor betaald worden. Willen de gasten ook gebruik maken van Wifi op de hotelkamer, dan moet daar sowieso voor betaald worden. Het hotel richt zich alleen op volwassenen, zodoende is er een minimumleeftijd aan dit hotel verbonden, namelijk 16 jaar en ouder. Het hotel heeft drie verschillende buitenbaden waar de gasten heerlijk kunnen luieren en genieten van de zon. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het strand, wat direct aan het hotel ligt. Gasten kunnen gebruik maken van de twee restaurants die in dit hotel aanwezig zijn. In het ene restaurants kunnen de gasten genieten van het showcooking buffet en in het andere restaurant kunnen de gasten a la carte dineren. Wel geldt er tijdens het diner, een dresscode voor de mannelijke gasten. Deze moeten namelijk een lange broek dragen. Het hotel heeft vijf verschillende bars, waaronder een poolbar. Hier kunnen de gasten heel verkoelend een drankje drinken. Voor de gasten die graag iets actiefs doen tijdens de vakantie, heeft het hotel ook genoeg te bieden. Zo is er een speciaal veld waar vele sporten uitgeoefend kunnen worden, zoals voetbal, basketbal en natuurlijk beachvolleybal. Er is een tennisbaan, een squashbaan, een compleet fitnesscentrum en de gasten kunnen hier natuurlijk duiken. Wel is daar de licentie voor verplicht. Hotel Iberotel Coraya Beach Resort mag zich een groene accommodatie noemen. Het hotel zet zich namelijk in voor het milieu en de natuur. Het hotel heeft dan ook de volgende keurmerken ontvangen, Travelife en Green Star Egypt. Een hotel krijgt deze keurmerken, als zij onder andere haar personeel goed behandelen en zich inzetten voor de lokale bevolking. Ook moet een hotel maatregelen nemen om afval te verminderen en water- en energieverbruik te verlagen. Zodoende is het warmwaterverbruik in alle hotelkamers beperkt.

Verzorging en kamers

Het Iberotel Coraya Beach Resort hotel kan worden geboekt in combinatie met all inclusive. Kiezen de gasten hiervoor, dan zijn de volgende onderdelen inbegrepen bij de prijs. Het ontbijt, de lunch en het diner. Aan het eind van de middag kunnen de gasten aanschuiven bij de geserveerde high tea en ook kan er worden gekozen voor snacks of ijsjes. Natuurlijk mogen de nodige dranken ook niet ontbreken bij de all inclusive formule. Zodoende zijn tussen 10.00 en 00.00 uur koffie, thee, frisdranken en lokale alcoholische dranken onbeperkt te verkrijgen. Hotel Iberotel Coraya Beach Resort biedt een aantal verschillende hotelkamers aan. Zo kan er worden gekozen voor een standaard tweepersoonskamer of voor een deluxe kamer. Deze kamer is ruimer opgezet en heeft een luxere inrichting. Daarnaast kunnen de gasten er nog voor kiezen of ze een kamer willen hebben met zeezicht.
Vakanties in Marsa Alam

Oriental Dream Resort

Rode Zee / Marsa Alam

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 613,-

stars Bekijk Reis

Magic Tulip Beach Resort

Rode Zee / Marsa Alam

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 564,-

stars Bekijk Reis

Royal Tulip Beach Resort

Rode Zee / Marsa Alam

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 585,-

stars Bekijk Reis

Jaz Solaya Resort

Rode Zee / Marsa Alam

Vertrekdatum: 01-03-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 787,-

stars Bekijk Reis

Jaz Lamaya

Rode Zee / Marsa Alam

Vertrekdatum: 22-04-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 821,-

stars Bekijk Reis