banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Cote Dazur vakanties

Cote Dazur

Algemene informatie Frankrijk Cote d’azur

De Cote d’Azur ligt in het zuidoosten van Frankrijk en grenst in het oosten aan de Middellandse Zee. Bekende en belangrijke steden in deze streek zijn Nice, Saint Tropez, Cannes en Fréjus. In het gebied zijn vele soorten landschap te ontdekken, er zijn bossen, stranden, bergtoppen en vele mooie meren. De Cote d’Azur staat natuurlijk bekend om haar heerlijke mediterrane klimaat met veel zon en temperaturen gemiddeld tegen de dertig graden. De winters zijn er over het algemeen zacht. De kuststrook van de Cote d’Azur is één van de meeste aantrekkelijke kustgebieden van Frankrijk. In de Cote d’Azur is genoeg te doen.

Men kan er heerlijk wandelen, paardrijden, wielrennen en er zijn tal van watersporten mogelijk. Ook het aanbod van uitgaansgelegenheden is zeer groot.

All inclusive Cote d’Azur

Met een all inclusive vakantie naar de Cote d’Azur ervaart u alle luxe die deze streek te bieden heeft. Door de prachtige natuur en uitgebreide flora zal de wandelaar of natuur liefhebber zeker op zijn plek zijn. Naast deze adembenemende uitzichten en prachtige natuur biedt de Cote d’Azur natuurlijk ook het decadente uitgaansleven. Op verschillende terrassen en pleintjes is het mogelijk de avond in te luiden. Door de geweldige kuststrook is het gebied ook zeker zeer geschikt voor de strandganger en zonliefhebber. Een vakantie naar de Cote d’Azur is helemaal af door een all inclusive vakantie naar dit gebied te boeken. Of u nou naar dit gebied gaat om van de wonderschone natuur te genieten of om het strand- of uitgaansleven te proeven, met een all inclusive vakantie geniet een ieder optimaal. Bekijk snel het aanbod all inclusive vakanties naar de Cote d’Azur.
Vakanties in Cote Dazur

Soleil De Saint Tropez Les P

Frankrijk / Cote D'azur

Vertrekdatum: 27-09-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 371,-

stars Bekijk Reis

Les Chenes Verts

Frankrijk / Cote D'azur

Vertrekdatum: 28-09-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 462,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui