banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Savoie vakanties

Savoie

Algemene informatie Frankrijk Savoie

Savoie maakt deel uit van de regio Rhone Alpes en ligt in het oosten van Frankrijk. Savoie kent grote en bekende skigebieden. Het grootste skigebied is wel ‘Les Trois Vallées’, hier vindt men de bekende skioorden Les Menuires en Valthorens. Les Menuires is een moderne stad met een eigen centrum waar diverse activiteiten plaats vinden. Deze plek bevindt zich op 1815 met hoogte. De pistes van Les Menuires staan direct in verbinding met Val Thorens. Dit is het hoogstgelegen skioord van Europa. De sneeuw is van zeer goede kwaliteit en er kan hier het hele jaar geskied worden.

Een ander zeer bekend skigebied is Paradiski. L’Espace Killy is vooral onder de Nederlanders zeer bekend en populair. In dit gebied ligt ’s werelds snelste ski-metro de ‘Funival’

All inclusive Savoie

In Savoie zijn veel nette en goed onderhouden appartementen en hotels te vinden. Enkele hotels bieden ook het all inclusive concept aan. Er kan in deze hotels gebruik worden gemaakt van het ontbijt-, lunch en dinerbuffet of eventueel een diner a la carte. De hotels bevinden zich op een prima afstand ten opzichte van de verschillende skipistes. Ook kan gebruik worden gemaakt van verschillende faciliteiten als de skiberging, zwembaden en/of sauna’s. Met een all inclusive vakantie naar Savoie kan men na een hele dag in de buitenlucht ontspannen genieten van het heerlijke eten en de goede sfeer die in de nette hotels heerst. Ook voor een vakantie met kinderen zorgt het boeken van een all inclusive vakantie voor een fijne en zorgeloze vakantie.
Vakanties in Savoie

Grand Seas Resort Hostmark

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 28-08-2019
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 495,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc dreizen

Bosphorus Sorgun Hotel

Turkije / Side

Vertrekdatum: 30-10-2019
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 546,-

stars Bekijk Reis

Aphea Village

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 25-08-2019
Reisduur: 4 dagen
kras

Prijs: v.a. € 304,-

stars Bekijk Reis

Hacienda Paradise

Mexico / Yucatan

Vertrekdatum: 24-11-2019
Reisduur: 21 dagen
kras

Prijs: v.a. € 2026,-

stars Bekijk Reis

Rei Del Mediterrani Palace

Spanje / Balearen

Vertrekdatum: 25-06-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 665,-

stars Bekijk Reis