banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Banjul vakanties

Banjul

Algemene informatie Banjul

Banjul is een tropische en veelzijdige bestemming met prachtige, zandstranden en met uitstekend veel watersport mogelijkheden. De bevolking in Banjul is uiterst heel gastvrij en vriendelijk. Banjul is een tropische plaats met een suptropisch klimaat waarbij er een droog en een regen seizoen bestaat. Het droge seizoen vangt aan rond half oktober tot en stopt half juni. In deze periode zal er nauwelijks een druppel regen vallen. De maanden maart tot en met mei zijn de meest zonnigste maanden in Banjul en dan zijn er gemiddeld tien zon uren per dag.

Banjul heeft prachtige brede zandstranden waar optimaal genoten kan worden van een All Inclusive Vakantie. In het westen van Banjul zijn de plaatsen Kotu en Fajara gelegen en deze plaatsen hebben ook prachtige zandstranden met op de achtergrond mooie palmbomen. Banjul is nog een rustige zonovergoten badplaats met mooie stranden en luxe hotels waar heerlijk genoten kan gaan worden van een wel verdiende vakantie.

Geografie van Banjul

Banjul is gelegen in het westen van Gambia en wel op het schiereiland St. Marys. Banjul is door middel van de Denton Brug verbonden met het vaste land van Gambia. Naast de brug is Banjul te bereiken met de veerpont.
Vakanties in Banjul
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.