banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Italie
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.

Aladdin Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 331,-

stars Bekijk Reis

Bel Air Azur Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 418,-

stars Bekijk Reis

Pickalbatros Albatros Palace

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 547,-

stars Bekijk Reis

Turbo Club

Spanje / Gran Canaria

Vertrekdatum: 01-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 618,-

stars Bekijk Reis

Sherwood Exclusive Lara

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 490,-

stars Bekijk Reis

All inclusive Italie vakanties

Vakantie Italie

Italie

Bella Italia


In het zuiden van Europa ligt het vakantieland Italie. De eilanden Sicilie, Elba en Sardinie behoren gezamenlijk met nog een groot aantal kleinere eilanden ook tot Italie. Het land staat hoofdzakelijk bekend om de overheerlijke pizzas, pastas en de verschillende soorten koffie. Bovendien is Italie ook bekend om Vaticaanstad, de kleinste onafhankelijke staat ter wereld waar de paus het hoofd van is. Italie is een bijzonder geliefde en populaire vakantiebestemming voor een groot deel van de Nederlanders. Elk jaar ontvangen de zonovergoten kuststreken van Italie ontelbaar veel toeristen. Italie is niet alleen voor zonaanbidders een geschikte vakantiebestemming, ook cultuurliefhebbers komen voldoende aan hun trekken in dit wonderschone land. Italie heeft veel verschillende populaire vakantie gebieden en het land heeft ook veel leuke steden voor een stedentrip. Venetië is één van de populaire steden die veel toeristen verwelkomt. Venetië is met haar talloze paleizen, bruggen en kanalen natuurlijk een plaatje op zich. De grote steden als Rome en Florence zijn met al hun kunstschatten en historische gebouwen ook zeer geliefd als vakantiebestemming. Italie heeft een afwisselend landschap en door de verscheidenheid in het landschap is Italie ook uniek te noemen. Het landschap verschilt in bergengebieden, laagvlakten, prachtig mooie zandstranden en de mooie binnenmeren. Italië is een vakantiebestemming voor de meest uiteenlopende soorten vakantiegangers.

Geografie van Italie


Italie is gelegen in het zuiden van Europa en grenst aan Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. De hoofdstad van Italie is het bekende Rome. Het land is in te delen in vier verschillende landschappen. In het noorden van Italie is er het Alpengebied, naar het oosten toe de Povlakte, de Apennijnen in het zuiden en dan zijn er natuurlijk de eilanden waarvan Sardinie en Sicilie het grootst zijn. Op het eiland Sicilie is de Etna één van de actiefste vulkanen van de wereld. Itlaie heeft vele binnenmeren en de bekendste daarvan is het Gardameer. Rondom het Gardameer zijn leuke en gezellige steden en dorpjes te vinden waar een vakantie naar toe geboekt kan worden.

Klimaat Italie


Italie heeft te maken met meerdere klimaten. Het grootste gedeelte van het land heeft twe maken met een mediterraan klimaat, waarbij de zomers heerlijk warm zijn en de winters zacht. Op het eiland Sicilie is het in de zomermaanden nog iets warmer dan de gebieden met een mediterraan klimaat. Het noorden van het vasteland is stukken kouder dan het zuiden van Italie. Het klimaat in het noorden van het land is vergelijkbaar met het klimaat in Nederland, maar met ietwat warmere zomers en koudere winters. De berggebieden van de Alpen en de Apennijnen hebben te maken met het hooggebergteklimaat of het pool klimaat. In deze gebieden valt veel en vaak sneeuw.

All Inclusive Italie


Italie is al jaren één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Europa. Een all inclusive vakantie Italie is de perfecte manier om eens zorgeloos te kunnen genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Zonaanbidders kunnen terecht in één van de vele badplaatsen, aan het Gardameer en niet te vergeten één van de eilanden. De regio Toscane en de eilanden Sardinie en Sicilie bieden meer dan genoeg mogelijkheden voor een all inclusive vakantie. Een all inclusive vakantie is ook de juiste manier om tot rust te komen na een lange dag wandelen en cultuur snuiven tijdens een stedentrip in Rome of Florence. Geniet van al het moois in Bella Italia.

Wintersport vakantie in Italie


Door het bergachtige gebied van Italie is het ook mogelijk om in de wintermaanden op skivakantie te gaan naar het mooie Italie. Italie heeft prachtige skigebieden zoals de Dolomieten, Trentino zuid Tirol, Val di Sole en Val Gardena. Dit maakt nog een keer duidelijk dat iedere soort vakantie liefhebber terecht kan in het mooie Italie voor een welverdiende vakantie!