banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Emilia-romagna vakanties

Emilia-romagna

Algemene informatie Italie Emilia Romagna

In Noord-Italie ligt Emilia Romagna, één van de grootste regio’s van Italie. Het grenst in het oosten aan de Adriatische Zee. De hoofdstad van deze regio is Bologna. Voor liefhebbers van het goede Italiaanse leven is deze regio ideaal. De grond is erg vruchtbaar mede door de rivier Po, de regio is gezegend met een prachtige natuur. In de regio treft men levendige steden welke worden afgewisseld met idyllische plattelandsdorpen. Er zijn vele culturele bezienswaardigheden. De wereldberoemde Parmezaanskaas, de Parma ham en goede sangiovese wijnen komen uit deze regio. Winkelen kan in de grote steden waar de diverse uitgaansgelegenheden zich bevinden.

De keuken van Emilia Romagna is een van de meest karakteristieke van het land en staat bekend als de beste keuken van Italie.

All inclusive Emilia Romagna

Emilia Romagna is een zeer geschikte all inclusive vakantiebestemming. Mooie hotels zijn vooral te vinden in en rondom de grote en levendige steden in deze regio. Deze grote steden worden afgewisseld met idyllische plattelandsdorpen die tijdens een verblijf in de regio zeker een bezoek waard zijn. De all inclusive hotels hebben een goede ligging ten opzichte van het strand en het stadscentrum. Uiteraard is de service uitstekend en het personeel vriendelijk. Het is ook een geschikte vakantie locatie voor een familie met kinderen, er is altijd van alles te doen. De heerlijke Italiaanse keuken kan worden genuttigd in het restaurant bij het hotel. Voor kinderen maar ook voor volwassenen worden er in het all inclusive hotel altijd verschillende activiteiten georganiseerd. Bekijk nu het aanbod naar de prachtige regio Emilia Romagna.
Vakanties in Emilia-romagna

Rondreis Cappadocie&sunis El

Turkije / Rondreizen

Vertrekdatum: 13-10-2020
Reisduur: 15 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 638,-

Bekijk Reis

Incekum Su

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 23-10-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 389,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc dreizen

Coral Sea Aqua Club

Egypte / Rode Zeekust

Vertrekdatum: 19-06-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 521,-

stars Bekijk Reis

Club Kadikale Resort

Turkije / Egeische Kust

Vertrekdatum: 02-06-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 468,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc

Ocean Vista Azul

Cuba / Cu

Vertrekdatum: 03-05-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 994,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui