banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Negril

Hotel Noldis

Oostenrijk / Serfaus Fiss Ladis

Vertrekdatum: 05-04-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 493,-

Bekijk Reis

Seher Resort En Spa

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 492,-

stars Bekijk Reis

Dessole Malia Beach Resort

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 02-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 690,-

stars Bekijk Reis

Hurghada Long Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 13-03-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 267,-

stars Bekijk Reis

Das Hotel Eden

Oostenrijk / Olympia Region Seefeld

Vertrekdatum: 02-04-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 364,-

Bekijk Reis

Informatie over regio

Jamaica VakantieAlgemene informatie Negril

Op het meest westelijke puntje van Jamaica is de schitterende badplaats Negril gelegen. De badplaats is beroemd vanwege het oogverblindende elf kilometer lange hagelwitte zandstrand. In de toeristische sector wordt het strand van Negril ook wel het ‘Seven Mile Beach’ genoemd. In het verleden was Negril ontzettend geliefd bij hippies en kunstenaars, maar tegenwoordig weet de badplaats alle soorten toeristen te trekken en te betoveren. Het elf kilometer lange zandstrand van Negril is één van de mooiste van de Caribbean. Ondanks dat er steeds meer toeristen hun weg weten te vinden naar Negril is dit in de badplaats en op de zandstranden niet te merken. In de badplaats zijn zelfs plekken waar je nog steeds de charme van gemoedelijkheid en kleinschaligheid tegenkomt. Langs het prachtige lange zandstrand zijn talloze winkeltjes, barretjes en restaurants gelegen. Als je tijdens je all incluisve vakantie Negril ’s avonds op zoek wilt naar gezelligheid dan ben je langs het strand van Negril op de juiste plek. Op verschillende terrassen en op het strand kan je genieten van een romantische zonsondergang. Negril leent zich ontzettend goed voor een strandvakantie, maar ook de actieve vakantieganger kan zich uiterst vermaken in deze fantastische badplaats van Jamaica. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten zoals surfen, zeilen, duiken en boottochten. Nergil is een prettige en leuke vakantiebestemming voor je all inclusive vakantie.

Geografie, natuur en klimaat Negril

Negril is een toeristisch vakantieoord op de westelijke punt van Jamaica. Volgens heel veel toeristen is Negril de ideale badplaats voor een heerlijke relaxte vakantie. Het heeft alles wat een ieder verlangt tijdens een strandvakantie namelijk zon, zee en strand. De badplaats kenmerkt zich door het mooie en lange hagelwitte zandstrand. In de directe omgeving is ook het Negril Marine Park gelegen wat een absolute must is om te zien tijdens je vakantie. In het achterland van Negril tref je een groene bergketen, met als hoogste punt de Blue Mountain Peak. Jamaica kent een tropisch regenklimaat, dit klimaat kenmerkt zich door een afwisseling van droge en natte tijden. De meeste neerslag valt in het najaar. Het eiland kent een constante temperatuur en het koelt ’s avonds nauwelijks af.

Cultuur en bezienswaardigheden Negril

In de badplaats Negril ervaar je de Jamaicaanse gastvrijheid optimaal. Op het eiland en ook in de badplaats geldt ‘Easy Living’, dit is tevens het motto van alle Jamaicanen. Op het eiland en in Negril kom je natuurlijk ook heel veel rasta’s tegen en overal waar je komt zie en hoor je natuur Bob Marley. Negril is de trekpleister van de westkust en ook al komt het grootste gros van alle toeristen voor zon, zee en strand er zijn ook diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving van Negril. Zo heb je de Negril Hills waar je heerlijk kunt wandelen. In de buurt ligt ook de Great Morass, een natuurreservaat, dit moet je niet verwarren met de Black River Great Morras. Verder kun je nog naar de Dunn’s River Falls, Royal Palm Reserve, Negril Lighthouse en een duik nemen om het Negril Marine Park te bewonderen.

Overige informatie Negril

Jong en oud zal in de schitterende badplaats Negril een fantastische vakantie beleven. Doordat er steeds meer toeristen komen is het de afgelopen jaren een stuk drukker geworden maar in Negril is het massatoerisme gelukkig nog niet aanwezig. Op het elf kilometer lange hagelwitte zandstrand kun je nog van alle rust genieten. In Negril kun je nog van een zorgeloze vakantie genieten met de mogelijkheid tot luxe, maar toch op een gemoedelijke plek. Er zijn een groot aantal hotels en resorts in Negril waar je kunt verblijven op basis van all inclusive en de accommodaties liggen vrijwel altijd aan het prachtige lange witte zandstrand. Zoek, vergelijk en boek je all inclusive vakantie Negril hier altijd voor de goedkoopste prijs!