banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Zadar vakanties

Zadar

Kroatie Zadar

Zadar is een provincie gelegen op een schiereiland. De stad Zadar is het culturele en economische centrum van Noord-Dalmatie. Het is een chamante stad en heeft een oud netwerk van smalle romantische straatjes. In de autovrije binnenstad bevinden zich veel winkeltjes, boetiekjes en terrassen. Zadar is bekend om de romaanse kerken. Men vindt er de kathedraal van St. Anastasia, de kerk van St. Chrysogonus en de kerktoren van St. Mary. Het centrum van de stad bestaat uit middeleeuwse muren en oude poorten. Ook zijn de bekende Zee Orgel en de Zonnegroet, een uniek stuk moderne architectuur, zeker de moeite waard.

In en rond de stad zijn vele stranden te vinden met kristalhelder water. Het Zadar-archipel bestaat uit meer dan 300 eilanden en is een zeer populaire vakantiebestemming voor toeristen. Voor een vakantie met volop zon, zee en strand maar ook cultuur is Zadar een geweldige vakantiebestemming. Zadar is een paradijs voor watersporters en biedt goede faciliteiten.

All inclusive Zadar

Om optimaal te kunnen genieten van het prachtige Zadar is het mogelijk een all inclusive vakantie naar deze bestemming te boeken. Natuur, cultuur en sportiviteit kunnen worden gecombineerd met rust en ontspanning. Na een dag zonnen of cultuursnuiven kan men in de accommodatie terecht voor een heerlijk diner. Het eten en drinken is tijdens een all inclusive vakantie onbeperkt. De keuken bestaat uit lokale maar ook uit internationale gerechten. Het all inclusive concept is uitermate geschikt voor families met kinderen. De ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt. Ontdek deze prachtige plaats in Kroatie en boek uw vakantie all inclusive.
Vakanties in Zadar

Sbh Costa Calma Beach Resort

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 28-11-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 514,-

stars Bekijk Reis

Hotel Montanara

Italie / Val Di Fiemme

Vertrekdatum: 29-03-2021
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 308,-

Bekijk Reis

Sueno Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 25-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 609,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Noorderlicht In Tromso

Noorwegen / Noord Noordwegen

Vertrekdatum: 06-02-2021
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1395,-

Bekijk Reis

Camping Pra'delle Torri

Italie / Venetiaanse Riviera

Vertrekdatum: 15-05-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 347,-

Bekijk Reis