banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Macedonie
Macedonie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Macedonie
Vakanties in Macedonie

Makpetrol

Macedonie / Meer Van Ohrid

Vertrekdatum: 09-06-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 389,-

stars Bekijk Reis

Granit

Macedonie / Meer Van Ohrid

Vertrekdatum: 12-05-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 428,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui

Bellevue Ohrid

Macedonie / Meer Van Ohrid

Vertrekdatum: 09-06-2020
Reisduur: 8 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 369,-

stars Bekijk Reis

Makpetrol Hotel

Macedonie / Ohrid

Vertrekdatum: 02-06-2020
Reisduur: 8 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 389,-

Bekijk Reis

All inclusive Macedonie vakanties

macedonie all inclusive

Macedonie

All inclusive Macedonie


Misschien wel één van de mooiste vakantiebestemmingen niet ver van huis, we hebben het natuurlijk over Macedonie. Het nog relatief onbekende Macedonie wordt steeds populairder on de vakantiegangers en dat heeft vooral te maken met de prijs/kwaliteit verhouding van vakanties. Ook ontdekken steeds meer toeristen de schoonheid van het land met al zijn meren en hoge bergen.

Geografie van Macedonie


In het midden van de Balkan ligt Macedonie. Het land is door diverse andere landen omringd zoals Kosovo, Servie, Bulgarije, Griekenland en Albanie. De hoofdstad van Macedonie is Skopje. Ondanks dat Macedonie niet aan de kust is gelegen is er meer dan genoeg water. Er zijn meer dan 50 meren en het grootste en bekendste meer is het Meer van Ohrid. Sinds 1991 is Macedonie pas onafhankelijk en vanaf die tijd is iedereen in het land bezig met de wederopbouw. Nu het helemaal veilig in het land van de wonderschone natuur is ontdekken steeds meer toeristen de schoonheid van Macedonie. Vooral rondom het Meer van Ohrid zijn ontzettend veel toeristen neer gestreken. De meeste toeristen gaan op vakantie naar Macedonie voor een actieve vakantie of cultuur vakantie, maar nu de all inclusive formule ook in Macedonie is neer gestreken ontdekken steeds meer toeristen hoe voordelig een all inclusive vakantie Macedonie naar bijvoorbeeld het Meer van Ohrid is.

Ontdek het groene land


Macedonie is een enorm groen land met heel veel bosrijke gebieden en groen kleurige meren. Het Meer van Ohrid is hier een goed voorbeeld van. Het water is kraakhelder en het daagt een ieder uit om er een duik in te nemen. Nu de eerste all inclusive hotels de deuren openen zal Macedonie steeds drukker worden qua toeristen. Het land is absoluut de moeite waard om te bezoeken want zoveel natuurschoon heb je nog nooit bij elkaar gezien. Bekijk het aanbod all inclusive vakanties in Macedonie hier direct.