banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Malediven
Informatie over land
All inclusive Vakantie Malediven

Malediven

All Inclusive Malediven


De eilandengroep de Malediven liggen verspreid in de Indische Oceaan. De Malediven bestaat uit ongeveer 1200 koraaleilanden, waarvan er maar slechts 200 bewoond zijn en 88 koraaleilanden zijn omgetoverd als toeristenoorden. De Malediven worden ook wel het laatste paradijs op aarde genoemd. De ongeveer 1200 eilandjes hebben prachtige witte zandstranden, palmbomen, koraal, glashelder water en een oneindig blauwe lucht. Op de bounty eilanden kan men heerlijk tot rust komen, zonnen en zwemmen. Andere eilanden dan de toeristenoorden zijn absoluut een bezoek waard en omdat de Malediven een eilandenstaat is moet je wel van water houden want alles gaat over het water. Het eiland Malé is de hoofdstad van de republiek er Maldiven en het is onderdeel van Kaafu Atol. Malé heeft iets meer dan 100.000 inwoners en is één van de meest dicht bewoonde steden ter wereld. In deze stad zijn heel wat monumenten en gebouwen te bewonderen. Een vakantie naar de Malediven verzekert dat u ervaart wat een paradijs op aarde is. Vakantiebestemming de Malediven heeft voor een ieder wat wils.

Geografie van de Malediven


De Malediven is een eilandengroep welke bestaat uit 1190 koraaleilanden gegroepeerd in 26 atollen en ligt in de Indische Oceaan. Het grootste eiland is slechts 5 km2. Er zijn 200 eilanden bewoond en 88 eilanden vormen toeristenoorden. De eilanden bestaan voornamelijk uit witte zandstranden, de bebouwing is aan de natuur aangepast. Er heerst een subtropisch klimaat met hoge temperaturen en veel zonuren. De Malediven staan vooral bekend om de schitterende onderwaterwereld welke bestaat uit koraalriffen, waar tenminste tweeduizend verschillende soorten vissen, koralen en andere onderwaterdieren leven.

Vervoer naar de Malediven


De Malediven zijn alleen met het vliegtuig te bereiken en er word gevolgen naar een luchthaven op een nabijgelegen eiland bij het eiland Malé. De luchthaven van de Malediven is Malé international Airport. Om bij één van de Maledives Island Resorts te komen vanaf de internationale luchthaven wordt er vrijwel altijd gebruik gemaakt van de Maldivian Air Taxi. Op de Malediven zijn nauwelijks wegen te bekennen, alleen op het eiland Malé zijn enkele kilometers weg te vinden. Het vervoer tussen de eilanden gaat vrijwel altijd over het water of met een Air Taxi.

De Malediven, een paradijs op aarde


Een all inclusive vakantie naar de Malediven staat garant voor een zeer luxueuze vakantie welke van alle gemakken is voorzien. Deze vakantiebestemming zorgt door de prachtig lange zandstranden, de heerlijke temperatuur en de mooie blauwe lucht dat een ieder helemaal tot rust komt. Ook de geweldig mooie onderwaterwereld maakt de Malediven tot een zeer bijzondere plek. Het boeken van een all inclusive vakantie naar deze geweldige plek zorgt ervoor dat u zorgeloos kan genieten en niets hoeft te missen van dit paradijs op aarde.

Vakanties in Malediven

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.