banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Centraal Marokko vakanties

Centraal Marokko

Centraal Marokko

Centraal Marokko is een gebied in het midden van het land. Ten westen ligt de Atlantische Kust en in het noorden ligt Noord-Marokko. Het gebied kent een fijn klimaat met aangename temperaturen rond de 25 graden Celsius. In Centraal Marokko vindt men de echte duizend-en-één-nacht sfeer. In plaatsen als Marrakech en Fez lijkt het als of men in een oosters verleden rondloopt. De Moorse kust waar men op stuit is schitterend. Er valt veel te zien in dit gebied. Wandelingen kunnen worden gemaakt door de paleistuinen, souvenirs kan men kopen in de levendige bazaars en bezoek in Fez eens een heuse hammam.


Voor een mooie wandeling kan men een bezoek brengen aan Ourika, in dit dal vindt men prachtig gelegen bergdorpjes, begroeide hellingen en een waterval. Voor een avond uitgaan kan men terecht in Marrakech waar vele nachtclubs zijn te vinden. In Marrakech zijn voor de liefhebber ook golfbanen te vinden.

All inclusive Centraal Marokko

Een all inclusive vakantie kan natuurlijk ook in Centraal Marokko worden gevierd. In dit gebied bevinden zich verschillende accommodaties welke het all inclusive concept aanbieden. Deze hotels of resort bieden vele faciliteiten. Het eten en drinken tijdens een all inclusive vakantie is onbeperkt. Geniet van het heerlijke Marokkaanse eten, er is natuurlijk keuze uit nog veel meer. Na een drukke dag in bijvoorbeeld het levendige Fez of Marrakech, kan men in het hotel volledig tot rust komen. De kamers van het hotel zijn netjes, het personeel is vriendelijk en er zijn volop activiteiten waar men aan mee kan doen. Een heerlijke dag aan het grote zwembad is natuurlijk ook mogelijk. Het is belangrijk om na een dag met veel indrukken even lekker te ontspannen. Tijdens een all inclusive vakantie is dit mogelijk, men hoeft zich tijdens het verblijf nergens meer zorgen over te maken.
Vakanties in Centraal Marokko

Crystal Sunrise Queen

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 562,-

stars Bekijk Reis

Hl Paradise Island

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 13-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 799,-

stars Bekijk Reis

Merve Sun

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 369,-

stars Bekijk Reis

Kirman Sidemarin Beach En Sp

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 20-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 493,-

stars Bekijk Reis

Gran Ventana Beach Resort

Domincaanse Republiek / Noordkust

Vertrekdatum: 01-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1120,-

stars Bekijk Reis