banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Mexico
Mexico

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Mexico
Vakanties in Mexico
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Mexico vakanties

All inclusive vakantie Mexico

Mexico

All Inclusive Mexico


Mexico is een land in Noord Amerika, grenzend aan de landen de Verenigde Staten, Guatemala en Belize. Mexico grenst verder aan de Grote Oceaan en de Golf van Mexico. De hoofdstad van dit Maya land is Mexico Stad. Het land heeft een prachtige cultuur en natuur en vooral de vele overblijfselen van de Maya's zijn een toeristische attractie voor alle toeristen. Voor een culturele trip moet je als toerist absoluut in Mexico geweest zijn. Op het gebied van cultuurhistorie is Mexico de perfecte bestemming en steekt het met kop en schouders boven andere vakantielanden uit. Mexico is een meer dan geweldig land om je vakantie in door te brengen. Het land beschikt over prachtige witte Caribische stranden, sfeervolle badplaatsen en het land heeft een rijke cultuur. De kilometerslange zandstranden met de azuurblauwe zee zijn zeker aan te raden voor de strandliefhebber. Ook de bezienswaardigheden in Mexico zijn talrijk. Er zijn vele indrukwekkende opgravingen en goed bewaard gebleven tempels van de Mayacultuur. De populaire streken voor een Mexico vakantie zijn Cancun, Playa del Carmen en de Rivièra Maya. Het Mexicaanse landschap is zeer veelzijdig met cactussen, tropische jungles en besneeuwde vulkaan toppen. Een ieder zal van de Mexicaanse vakantie sfeer genieten waar heerlijk eten, muziek en gezelligheid de boventoon voeren.

Geografie en klimaat van Mexico


Mexico ligt in Noord Amerika en grenst aan de Verenigde Staten, Guatemala en Belize. Ten oosten van het land ligt de Golf van Mexico en de Caraibische zee, ten westen de Grote Oceaan. De hoofdstad van dit prachtige land is Mexico Stad. Het land bestaat uit het droge hoogland in het noorden, bergketens in het westen en oosten en in het zuiden de regenwouden en tropisch laagland van het Yucatan schiereiland. De witte zandstranden op dit eiland behoren tot de mooiste stranden van Midden Amerika. Het klimaat van het land kenmerkt zich over het algemeen als enorm zonnig en aangenaam. Verder is het klimaat van Mexico heel afhankelijk van de plaats waar je bent in het land. Dit komt door de grote verscheidenheid in het landschap van Mexico. De populaire gebieden van het prachtige vakantieland kennen voor een groot deel een tropisch regenwoudklimaat. De beste reistijd in verband met het orkaanseizoen en het regenseizoen zijn de maanden deemoed tot en met april. Dit maakt Mexico ook de ideale vakantiebestemming voor overwinteraars die naar de winterzon willen.

Laat u betoveren door Mexico


Mexico is het all inclusive vakantieland met de mooiste stranden, enorm veel palmbomen en de lokale gastvrijheid. Vooral de stranden van Cancun en Playa del Carmen, gelegen op het schiereiland Yucatan zijn zeer populair en behoren tot de mooiste stranden van Noord Amerika. De hotels en resorts in Mexico zijn gelegen op de mooiste plekken en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Over het algemeen liggen de accommodaties in Mexico voor de vakantiegangers direct aan de prachtige stranden. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor een actieve dag zijn de watersporten die je er kunt beoefenen zeker aan te raden. Tijdens een Mexico vakantie is het bijna onmogelijk om geen overblijfselen van de Maya cultuur te bezichtigen want dit is min of meer een must tijdens een vakantie naar het land van de Maya's. Het betoverende landschap en de fijne sfeer zorgen voor een onvergetelijke all inclusive Mexico vakantie.