banner
fbbutton twitterbutton
All-inclusive naar Bali is de vakantie voor nu
Bericht geplaatst op: 16 november 2018

All-inclusive naar Bali is de vakantie voor nu

De laatste jaren is een ware opmars geweest van de all-inclusive vakanties. Steeds meer vakantiegangers willen vooraf weten waar ze aan toe zijn en welk budget ze kwijt zijn. Een all-inclusive vakantie betekent onbeperkt genieten van maaltijden, drank en allerlei activiteiten.

Voor de meeste vakantiegangers zijn all-inclusive vakanties vaak om een tijd te genieten en volledig tot rust te komen. Je hebt in het hoogseizoen bijna altijd mooi weer, je hoeft niet na te denken over het eten en wordt ’s avonds altijd vermaakt diverse animatie en spetterende shows. Voor een compleet verzorgde vakantie, is all-inclusive ideaal!

 

Bali een populaire vakantiebestemming

In allerlei verschillende werelddelen en landen ben je aan het juiste adres voor een ideale all-inclusive vakantie. Zo ook in Bali, een eiland in Indonesië. Indonesië heeft omvangrijke oerwouden, de hoogste bergen, witte stranden, tempels een geweldige natuur. Diverse Nederlanders zoeken de zomervakantie tegenwoordig buiten Europa en kiezen voor Bali. Doordat Bali een steeds populairdere vakantiebestemming wordt, worden er steeds meer accommodaties gebouwd.

Voor de mooiste en meest relaxte zomer is Bali de ideale vakantiebestemming. Zie hieronder een aantal mooie plaatsen vakantie Bali!

 

Verschillende steden met mooie resorts

Bali strandhutDe plaatsen vakantie Bali bieden de mooiste resorts om volledig tot rust te komen en te genieten van de zon, de mensen en het heerlijke eten. Bali kent verschillende steden met de mooiste resorts. Denk aan Kuta, Seminyak en Canggu. Deze grote steden bieden verschillende voordelen voor de vakantieganger. Alle resorts in Bali bieden all-inclusive vakanties aan van de beste kwaliteit. Bij deze vakantiebestemmingen ben je altijd in de buurt van prachtige stranden, een heerlijke omgeving en een geweldige natuur. Bali is een toeristische trekpleister door het prettige klimaat en de prachtige natuur, maar op cultureel vlak heeft Bali ook zeer veel te bieden. Bali wordt ook wel het “Eiland van de Duizend Tempels” genoemd. Op Bali wonen vooral Hindoes. De mensen zijn erg gastvrij en wonen met grote families bij elkaar. Wanneer je een all-inclusive vakantie naar Bali boekt, is het ontzettend interessant om het resort te verlaten en de natuur en cultuur van Bali te bekijken. Twijfel niet en geniet deze zomer van de mooiste all-inclusive resorts in Bali!

All inclusive vakanties

Kleopatra Micador

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 30-04-2020
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 399,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc dreizen

Lti Theophano Imperial Palac

Griekenland / Chalkidiki

Vertrekdatum: 05-05-2020
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 572,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Sunprime C Lounge

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 24-11-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 321,-

Bekijk Reis

Best Western Plus Hotel Will

Duitsland / Hessen

Vertrekdatum: 25-03-2020
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 310,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: kras

Muz

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 25-08-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 464,-

stars Bekijk Reis