banner
fbbutton twitterbutton
Gastvrij Kroatië
Bericht geplaatst op: 7 maart 2014

Gastvrij Kroatië

 

Op vakantie naar Kroatië? Het is een fantastische bestemming en niet voor niets boeken er steeds meer Nederlanders een Kroatië vakantie. In het land kun je alle kant op, van een strandvakantie tot een roadtrip, het is allemaal mogelijk in het prachtige en gastvrije Kroatië. Als je naar Kroatië gaat kun je er natuurlijk voor kiezen om op één bestemming te blijven, maar als je een roadtrip gaat maken langs de mooie kust in het zuiden van Kroatië dan ontdek je pas echt het mooie Kroatië en de vrij nog onbekende Rivièra van het land.

 

Als je kiest voor het maken van een roadtrip door Kroatië dan kun je de trip het beste beginnen in het Middeleeuwse Dubrovnik. Deze fantastische Middeleeuwse havenstad is gelegen in Dalmatië, aan de Adriatische Zee. De oude ommuurde vestingstad van Dubrovnik is door UNESCO op de Werelderfgoedlijst gezet. Dubrovnik wordt ook wel de ‘Parel van de Adriatische Zee’ genoemd. Tijdens je roadtrip langs de mooie Kroatische Rivièra is er meer dan voldoende tijd voor ontspanning, want je komt vanzelfsprekend meer dan genoeg stranden tegen. De stranden van Kroatië worden door velen omschreven als de mooiste van de wereld en dat heeft vooral te maken doordat de stranden vaak ruig zijn. Natuurlijk kom je niet alleen prachtige stranden en baaien tegen, ook kom je meer dan genoeg bezienswaardigheden tegen tijdens je roadtrip vanuit het zuiden. Een roadtrip kun je maken met een huurauto of als je in het bezit bent van een geldig motor rijbewijs dan kun je er ook voor kiezen om de roadtrip per motor te maken. Rij van het zuiden naar het noordelijke gelegen Istrië en geniet hier de rest van je vakantie.

 

Istrië de mooiste streek van Kroatië

Het zuiden van Kroatië heeft een prachtig mooie kustlijn, maar voor velen geldt Istrië als de mooiste streek van Kroatië. Vooral onder Nederlandse toeristen is Istrië het meest populair. Je treft in dit gebied een azuurblauwe zee, ruige kusten, baaien, mooie stranden en een overweldigende natuur. Istrië heeft alles voor een heerlijke vakantie. Een Kroatië vakantie is iedereen aan te bevelen. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen. Cultuurliefhebbers, watersportliefhebbers en strandliefhebbers Kroatië is de bestemming waar iedereen terecht kan, wat je ook zoekt in een vakantie. Iedereen zal in Kroatië een heerlijke vakantie beleven. Bekijk ons aanbod all inlcusive vakanties Kroatië.

Vakanties in Kroatie

Port 9 Island Family Resort

Kroatie / Korcula

Vertrekdatum: 23-05-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 356,-

stars Bekijk Reis

Falkensteiner Club Funimatio

Kroatie / Noord-dalmatie

Vertrekdatum: 01-05-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 651,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen wtc

Bluesun Borak

Kroatie / Brac

Vertrekdatum: 25-05-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 302,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij suntip

Hotel Istra Plava Laguna

Kroatie / Istrie

Vertrekdatum: 07-09-2019
Reisduur: 15 dagen
kras

Prijs: v.a. € 1164,-

Bekijk Reis

Best Family Falkensteiner Di

Kroatie / Noord-dalmatie

Vertrekdatum: 08-05-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 659,-

stars Bekijk Reis

Bluesun Elaphusa

Kroatie / Brac

Vertrekdatum: 18-05-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 451,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen suntip

Panorama

Kroatie / Noord-dalmatie

Vertrekdatum: 30-09-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 253,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij kras

Laguna Albatros

Kroatie / Istrie

Vertrekdatum: 02-06-2019
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 444,-

stars Bekijk Reis