banner
fbbutton twitterbutton
Turkije op zijn mooist
Bericht geplaatst op: 24 juli 2013

Turkije op zijn mooist

Turkije is een prachtige vakantiebestemming wanneer je optimaal kunt genieten van je welverdiende vakantie. In het land tref je zon, zee en cultuur allemaal in één. De bekende badplaatsen waar jaarlijks duizenden toeristen naar toe trekken om te genieten van een all inclusive vakantie zijn Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris en Side. Turkije heeft veel meer vakantiebestemmingen dan de hiervoor genoemde, maar dit zijn de top bestemmingen in Turkije. Een Turkije all inclusive vakantie is ieder jaar weer één van de meest geboekt vakanties voor de vakantieperiode. Turkije is ook goed te bereizen in het voor en na jaar, de temperatuur is er dan een stuk aangenamer en vaak kan er in het voor en naseizoen veel voordeliger gereisd worden.

Genieten van alle luxe

De accommodaties in Turkije zijn over het algemeen van uitstekende kwaliteit. De laaste jaren zijn er enorm veel accommodaties gebouwd die allemaal ingericht zijn op de wensen van de Westerse toerist. De mooie hotels en luxe resorts zijn van alle gemakken voorzien, hierdoor kan er optimaal worden genoten van een Turkije vakantie. De resorts zijn altijd gebouwd in een prachtige omgeving en direct aan de kust. Naast het onbeperkt genieten van alle luxe in het hotel of resort, is er ook altijd veel amusement. De animatie teams van de accommodaties zorgen altijd voor genoeg vertier voor jong en oud. Er komen steeds meer accommodaties met complete waterparken bij het hotel of resort. Dit is natuurlijk hartstikke leuk wanneer je als gezin met kinderen op vakantie gaat naar één van de badplaatsen in Turkije.

Culturele bezienswaardigheden

Een all inclusive Turkije vakantie is natuurlijk prachtig en iedereen staat er vrij in wat de vakantie gaat brengen. Sommige toeristen vinden het heerlijk om alle dagen niets te doen en te genieten van alle luxe in het hotel of resort. Wil je toch wat ondernemen tijdens je Turkije vakantie dan kan dat natuurlijk. Er zijn meer dan genoeg bezienswaardigheden te vinden in heel Turkije en ook bij de meeste badplaatsen is er genoeg te beleven en te zien. Bezoek één van de vele moskeeën of loop over de lokale markt. Het is aan een ieder wat hij/zij wil tijdens een Turkije vakantie, maar de mogelijkheden zijn enorm. Boek nu nog een all inclusive Turkije vakantie!

 

Goede doel Tip:  Begeleide vakanties – Organisatie die vakanties aanbied voor mensen met een lichte verstandelijke beperking naar onder andere Turkije!

Vakanties in Turkije

Suhan 360

Turkije / Egeische Kust

Vertrekdatum: 17-10-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 484,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Hotel Green Nature Diamond

Turkije / Lycische Kust

Vertrekdatum: 12-06-2020
Reisduur: 4 dagen
kras

Prijs: v.a. € 475,-

stars Bekijk Reis

Simena Sun Club

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 22-04-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 480,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: suntip dreizen

Melas Lara

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 23-10-2019
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 725,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij corendon

Club Calimera Kaya Side

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 25-10-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 600,-

Bekijk Reis

Sui Hotel

Turkije / Alanya

Vertrekdatum: 15-10-2019
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 485,-

stars Bekijk Reis

Blue Diamond Alya

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 24-10-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 389,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Armas Prestige

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 22-10-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 422,-

Bekijk Reis