banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Beachmasters

beachmasters

Algemene informatie reisorganisatie Beachmasters

Beachmasters is de nummer één reisorganisatie voor jongeren die een vakantie willen vieren in populaire vakantielanden voor jongeren. Beachmasters is een merknaam dat onder het toonaangevende Bizztravel valt. Reisorganisatie Bizztravel heeft meerdere merknamen die in Nederland bekend zijn zoals Ferio vakanties, Skistuds, Bizztravel golfreizen en Bizztravel wintersport groepsreizen. Beachmasters kenmerkt zich door het sprankelende logo en door het aanbieden van jongerenreizen naar de bekende partybestemmingen in Europa voor jongeren. Een jongeren vakantie via Beachmasters boeken is alleen mogelijk door het online op het internet te boeken. Bij Beachmasters kunnen er bus en vliegreizen geboekt worden naar populaire Europese top bestemmingen.

Specialisatie reisorganisatie Beachmasters

Via Beachmasters is het mogelijk een vakantie te boeken naar 10 vakantielanden, die populaire jongeren bestemmingen hebben. Beachmasters onderscheidt zich van andere reisorganisaties door zich alleen op jongeren te richten. Als jongere heb je de garantie als er via Beachmasters wordt geboekt dat je met leeftijdsgenoten op de vakantiebestemming bent. Beachmasters zorgt voor een goede accommodatie dicht in de buurt van het strand en van de uitgaansgelegenheden. Beachmasters biedt verschillende soorten accommodaties aan die ook op basis van all inclusive geboekt kunnen worden. Met een all inclusive vakantie via Beachmasters kun jij als jongere onbeperkt genieten van je vakantie. Een jongerenvakantie via Beachmasters staat garant voor een mooi feest op de plaats van bestemming.

Reisorganisatie Beachmasters is aangesloten bij

Beachmasters is via de overkoepelende reisorganisatie Bizztravel aangesloten bij de benodigde stichtingen en fondsen. Beachmasters is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Beachmasters. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Beachmasters aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis.
Doordat Beachmasters bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kan jij als jongere samen met je vrienden met een gerust hart een jongerenvakantie boeken via Beachmasters.

Recensies reisorganisatie Beachmasters

Beachmasters wordt doordat ze één van de grootste en bekendste jongerenreisorganisatie zijn goed beoordeeld. Wat vaak wordt aangegeven is dat Beachmasters erg betrokken is met haar reizigers en dat de jongeren goed ingelicht worden op de plaats van bestemming. Wat ook aan wordt gegeven is dat de excursies die via Beachmasters geboekt kunnen worden een aanrader zijn en dan voornamelijk de kroegentocht. De meeste recensies zijn over het algemeen positief, maar mocht dit anders zijn dan wil Beachmasters dit graag horen.

Vakantieaanbod van Beachmasters

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.