banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Jiba

jiba

Algemene informatie reisorganisatie Jiba

Jiba is een online reisorganisatie die haar reizen alleen aanbiedt via het internet. Jiba is een reisorganisatie die veel plezier wil halen uit het aanbieden van bijzondere vakantiebestemmingen in bijzondere accommodaties binnen handbereik. De mooie vakantiebestemmingen die Jiba aanbiedt zijn bedoeld voor vakantieliefhebbers die hun eigen vakantie verder zelf willen gaan invullen. Zoals Jiba het zelf zegt is Jiba een reisorganisatie die passie heeft voor het vakantieproduct en is bedoeld voor de reiziger met passie voor vakantie. Dit hebben Jiba en de vakantieganger dan gemeen, de passie.

Specialisatie reisorganisatie Jiba

Jiba is een reisorganisatie die bijzondere vakantiebestemmingen aanbiedt in 6 verschillende vakantielanden. Jiba heeft haar vakantiebestemmingen binnen handbereik en de plekjes die Jiba voor u heeft geselecteerd zijn zeer bijzonder. Jiba wil u zo voordelig mogelijk naar deze prachtige bestemmingen laten gaan en dat kan geheel verzorgd via Jiba. Een all inclusive vakantie is dan ook wat bedoelt wordt. Naast bijzondere bestemmingen in zonnige vakantielanden, biedt Jiba ook de mogelijkheid om wintersport vakanties te boeken. Jiba is voortdurend opzoek naar bijzondere plekjes die sterren verdienen, dus niet de accommodatie maar de vakantiebestemming verdient bij Jiba de sterren.

Reisorganisatie Jiba is aangesloten bij

Jiba is als reisorganisatie aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Jiba is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Jiba. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Jiba aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Verder is Jiba aangesloten bij het thuiswinkel waarborg, dit geeft jou de zekerheid bij het gebruik van het internet. Doordat Jiba bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een bijzondere vakantiebestemming boeken via Jiba.

Recensies reisorganisatie Jiba

Jiba heeft goede recensies op het internet en dan voornamelijk dat de prijs en kwaliteit verhouding uitstekend is. Jiba is een prettige reisorganisatie die bijzondere plekken aanbiedt en dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Verder wordt er veel gesproken over dat Jiba klachten en of problemen snel oplost en in de meeste gevallen zijn de mensen die bij Jiba geboekt hebben geen klachten of problemen tegen gekomen in hun all inclusive vakantie.
Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.