banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Oad

oad

Algemene informatie reisorganisatie Oad

De Oad groep bestaat uit drie onderdelen te weten Oad Reizen, Globe reisbureau en Oad touringcarbedrijf. Oad is het op één na grootste reisorganisatie van Nederland en het is een echt familieconcern. De hoofdvestiging van Oad huisvest zich in Holten (Ov.) vanuit hier worden de drie onderdelen van Oad aangestuurd. De oprichting van het familieconcern gaat terug naar het jaar 1924 de heer G. ter Haar kocht één touringcar voor personenvervoer en later werd dit steeds verder uitgebreid. Eerst werd er alleen binnen de landgrenzen van Nederland gereden later werden ook culturele uitstapjes naar het buitenland gedaan. Pas in de jaren ’60 verzorgde Oad volledige verzorgde busreizen naar vakantiebestemmingen. In de jaren ’90 brak Oad pas door in het segment vliegvakanties en vandaag de dag groeien ze hier nog steeds in. Oad is nu één van de grootste allround reisorganisaties van Nederland.

Specialisatie reisorganisatie Oad

Oad heeft meerdere specialiteiten als allround reisorganisatie. Zo heeft Oad met haar touringcars 180 touringcars die bijna overal inzetbaar voor zijn. Zo gaan er touringcars naar Disneyland Paris, grote evenementen en rijdt Oad de bus voor de KNVB. Oad is sinds de jaren ’90 doorgebroken in het aanbieden van vliegvakanties naar mooie bestemmingen in en buiten Europa, dus ook voor de verre reizen kunt u bij Oad terecht.Oad heeft ook het reisbureau Globe onder zich met meer dan 200 Globe reisbureaus verdeelt over heel Nederland. Bij de Globe reisbureaus kunt u een volledig reisadvies krijgen inclusief de benodigde verzekeringen voor een all inclusive vakantie. Oad heeft ook een online verkooppunt en dit segment is ieder jaar nog groeiende. Daarnaast is Oad nog de eigenaar van 2 gespecialiseerde reisorganisaties, te weten SCR-cultuurvakanties en Oad incoming. Oad biedt naar meer dan 57 landen een all inclusive vakantie aan!

Reisorganisatie Oad is aangesloten bij

Oad is als reisorganisatie aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Oad is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Oad. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Oad aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Doordat Oad bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een bijzondere vakantiebestemming boeken via Oad. Oad heeft met haar touringcars ook het keurmerk van de stichting keurmerk touringcarbedrijf. Dus u kunt ook met een gerust hart een all inclusive busvakantie bij Oad boeken.

Recensies reisorganisatie Oad

Oad is een stabiele reisorganisatie die erg betrouwbaar is en veel mensen die een vakantie via Oad hebben geboekt blijven daarna jaarlijks terug komen omdat het zo goed bevallen is. Bij Oad krijgt u waar voor uw betaalde vakantiebestemming, of het nu gaat om een dagje, zon of wintersport vakantie Oad heeft het tot in de puntjes geregeld. Oad scoort op de onafhankelijke recensie websites al jaren boven een 7,5 en hier is Oad dan ook erg trots op.
Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van Oad

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.