banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Peterlanghoutreizen

peterlanghout

Algemene informatie reisorganisatie Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen is onderdeel van de Benga Travel Group. De Benga Travel Group is een direct selling reisorganisatie die een breed aanbod vakantiebestemmingen aanbiedt via haar online verkoop kanalen. Onder de Benga Travel Group vallen naast Peter Langhout Reizen ook Van Ham Reizen, Cirkel vakanties en Mambo Reizen. De hoofdvestiging van Benga Travel Group is gevestigd in Alpen aan de Rijn. Peter Langhout Reizen organiseert vakanties voor een brede doelgroep en voor ieder wat wils.

Specialisatie reisorganisatie Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen staat bekend om haar georganiseerde busreizen naar bestemmingen in binnen en buitenland, maar tegenwoordig biedt Peter Langhout Reizen meer dan alleen busreizen. De reizen die bij Peter Langhout geboekt kunnen worden zijn heel divers van een fietsvakantie tot een verre culturele vakantie. De vakantiebestemmingen bij Peter Langhout Reizen liggen verdeelt over 20 vakantielanden, voornamelijk in Europa maar ook een paar buiten Europa. Ook voor een all inclusive vakantie kunt u bij Peter Langhout Reizen terecht. Peter Langhout heeft een uitgebreid aanbod aan vakantiebestemmingen en dat maakt de keuze voor een mooie vakantiebestemming via Peter Langhout Reizen lastig, maar het aanbod is er wel ontzettend groot.

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen is aangesloten bij

Peter Langhout Reizen is aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Peter Langhout Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Peter Langhout Reizen. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Peter Langhout Reizen aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Doordat Peter Langhout Reizen bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een vakantiebestemming boeken via Peter Langhout Reizen. Peter Langhout Reizen heeft met haar touringcars ook het keurmerk van de stichting keurmerk touringcarbedrijf. Dus u kunt ook met een gerust hart een all inclusive busvakantie bij Peter Langhout Reizen boeken.

Recensies reisorganisatie Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen staat bekend als touroperator die alleen maar busreizen organiseert, maar dat is al lang niet meer zo. Na de uitbreiding van het vakantieaanbod zijn de recensies over Peter Langhout Reizen als maar beter geworden en voornamelijk de organisatie krijgt veel lof. Alles is tot in de puntjes geregeld of het nu gaat om een bus of vliegreis. Veel vakantiegangers geven aan vaker met Peter Langhout Reizen te gaan reizen. Het personeel is uitermate vriendelijk en willen u een onbezorgde vakantie geven.
Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van Peterlanghout

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.