banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Tjingo

tjingo

Algemene informatie reisonderneming Tjingo

Tjingo is de online vakantiematser van Nederland. Bij Tjingo boek je gegarandeerd je all inclusive vakantie het goedkoopst, met de matsgarantie. Tjingo is verkozen tot het beste online reisbureau van Nederland, door de gebruikers van Zoover. Tjingo werd in 2005 opgericht onder de naam Vakantiekaart en vanaf 2009 is Vakantiekaart onder de naam Tjingo verder gegaan. In totaal werken er dagelijks 25 reisexperts bij Tjingo om de beste en goedkoopste vakanties aan te bieden. Tjingo biedt reizen aan van bekende touroperators, maar Tjingo geeft je net iets meer korting op de vakantie waardoor je altijd goedkoper uit bent bij Tjingo.

Specialisatie reisonderneming Tjingo

Tjingo biedt als online reisbureau ontzettend veel soorten vakanties aan. Door de juiste gegevens te selecteren vindt je bij Tjingo altijd de goedkoopste vakantie naar een mooie vakantiebestemming. Tjingo biedt vakanties aan uit meer dan 55 vakantielanden. Doordat je bij Tjingo boekt krijg je extra korting op de vakantie. Tjingo biedt dezelfde reizen aan als bekende touroperators maar doordat je bij Tjingo extra gematst wordt ben je altijd goedkoper uit dan bij de bekende touroperators. De meest populaire vakantiebestemmingen vindt je direct op de eerste pagina. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een all inclusive vakantie bij Tjingo, door eenvoudig deze optie te selecteren onder het kopje verzorging. Boek snel en voordelig een vakantie bij Tjingo.

Reisonderneming Tjingo is aangesloten bij

Tjingo is als reisonderneming aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Tjingo is aangesloten bij de ANVR en SGR. De stichtingen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Tjingo. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Doordat Tjingo bij de ANVR en SGR is aangesloten kunt u met een gerust hart een vakantie boeken bij Tjingo en genieten op de plaats van bestemming.

Recensies reisorganisatie Tjingo

Het online reisbureau Tjingo uitgeroepen als beste online reisbureau. Hiermee ontvingen ze een Zoover award. Het online reisbureau ontving de awards voor zowel Beste Online reisbureau 2013 als Populairste Online Reisbureau 2013. De recensies op het internet en op Zoover liegen er niet om, vrijwel iedereen heeft een positieve ervaring met Tjingo. Ga op reis met het beste online reisbureau en geniet van extra veel voordeel. Boek vandaag nog een all inclusive vakantie bij Tjingo.

Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van Tjingo

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.