banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Traveltroef

traveltroef

Algemene informatie reisorganisatie Traveltroef

Traveltroef reisbureau is in 1975 opgericht te Gorinchem door meneer en mevrouw Visch. Door zelf buitenland reizen te maken, werkervaring en achtergrond ontstond het idee om een reisbureau gezamenlijk te starten. Traveltroef heeft nooit stil gezeten en is altijd met de tijd mee gegaan. Zo is het reisbureau de afgelopen jaren explosief gegroeid en heeft het zelfs meerdere filialen in onder andere Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Tiel en Sliedrecht, naast het hoofdkantoor te Gorinchem. Door in te blijven spelen op de vraag van de klant is Traveltroef gestaagd door blijven groeien. Nu nog steeds investeert Traveltroef in de toekomst en staan ze altijd open voor een nieuwe uitdaging. Traveltroef is de officiƫle agent van meerdere bekende reisorganisaties, waaronder Holland International, Arke en Neckermann. Door het toepassen van een eigen zoek en boek module op de website van Traveltroef vindt je altijd een goede reis voor een goede prijs. Bij Traveltroef krijgt u de service van een echt reisbureau maar met het gemak door zelf online de reis te boeken. Traveltroef staat ten alle tijden voor kwaliteit en zekerheid!

Specialisatie van Traveltroef

Bij Traveltroef.nl is er keuze uit meer dan 40 vakantiebestemmingen over de hele wereld. Traveltroef biedt verschillende soorten vakanties aan, waaronder zonvakanties, verre vakanties, autovakanties, wintersport vakanties, stedentrips, speciale kids vakanties en je kunt er een offerte aanvragen voor een reis op maat. Bij Traveltroef boek je de vakantie altijd met super veel voordeel, zo ga je altijd op reis met koffers vol korting. Traveltroef biedt vakanties aan van alle bekende reisorganisaties onder andere van Holland International, Arke en Neckermann. Op de website van Traveltroef boek je altijd de voordeligste vakantie, doordat ze een speciale zoek en boek module op de website hebben waar alle reizen en prijzen van de bekende reisorganisaties in zijn verwerkt. De goedkoopste aanbieder staat altijd boven aan. Via de handige zoek module van Traveltroef kun je ook je verzorging instellen en als je op zoek bent naar een all inclusive vakantie kun je dit eenvoudig vinden door de verzorging in te stellen op all inclusive. Boek vandaag nog je vakantie met koffers vol korting op Traveltroef.nl!

Traveltroef is aangesloten bij

Traveltroef is als reisbureau aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Traveltroef.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Traveltroef. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Traveltroef aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Je kunt met een gerust hart je vakantie boeken bij Traveltroef. Ook kun je veilig online betalen op Traveltroef.nl via het betaalsysteem Ogone. Boek nu je all inclusive vakantie bij Traveltroef.nl!

Recensie Traveltroef

Iedereen is uitermate positief over het boeken van een vakantie via Traveltroef. Je kunt er makkelijk en snel meerdere erkende vakantie aanbieders vergelijken, waardoor je altijd voor de goedkoopste prijs op reis gaat. Traveltroef geeft 5 procent extra korting op vakanties van de bekende touroperators als Neckermann, Arke en Holland International. Op Traveltroef.nl boek je altijd je vakantie met koffers vol korting!

Vakantieaanbod van Traveltroef

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.