banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
Vrijuit

vrijuit

Algemene informatie touroperator Vrijuit

Vrijuit is een gevestigde touroperator in Nederland als het gaat om autovakanties. Het bedrijf Vrijuit werd in het jaar 1963 opgericht als dochteronderneming van Shell en in het jaar 1983 werd het een volle dochteronderneming van de ANWB. In het jaar 1997 is Vrijuit onderdeel geworden van Thomas Cook Nederland. Thomas Cook is één van de grootste reisorganisaties van de wereld. Vrijuit is een hele betrouwbare touroperator en heeft een divers aanbod in vakantiebestemmingen. Bij Vrijuit hebben gezinnen toch wel een streepje voor en Vrijuit wil een zo’n scherp mogelijke prijs aanbieden aan haar klanten die er een vakantie boeken. Ieder jaar boeken ongeveer een half miljoen Nederlanders een vakantie via Vrijuit en dit wordt voornamelijk gedaan via het steeds populairder wordende internet.

Specialisatie touroperator Vrijuit

Vrijuit is in Nederland in de 40 jaar dat ze actief zijn vooral gespecialiseerd geraakt in autovakanties naar vakantiebestemmingen in Europa. Bij Vrijuit is er maar liefst de mogelijkheid om naar 28 vakantielanden een vakantie te boeken. Al deze vakantiebestemming zijn gelegen in Europa. Bij Vrijuit boek je voornamelijk alleen een accommodatie en moet het vervoer er heen nog bijgeboekt worden of er moet op eigen vervoer gereisd worden naar de plaats van bestemming. Ook Vrijuit heeft een aantal accommodaties in het aanbod zitten die op basis van all inclusive geboekt kunnen worden. Deze accommodaties zijn veelal hotels gelegen in populaire badplaatsen.

Touroperator Vrijuit is aangesloten bij

Vrijuit is als touroperator aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Vrijuit is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Vrijuit. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Vrijuit aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis.
Doordat Vrijuit als touroperator bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een all inclusive vakantie boeken bij Vrijuit en genieten op de plaats van bestemming.

Recensies touroperator Vrijuit

De recensies van Vrijuit zijn heel verschillend. Ze lopen uiteen van super tot zeer matig en dan voornamelijk Vrijuit als touroperator en het vaak annuleren van vakanties door problemen met de accommodaties. Nu Vrijuit onderdeel uit maakt van Thomas Cook is dit positief verbeterd en met man en macht wordt er gewerkt aan een goede communicatie met de klanten. Vrijuit blijft immers de grootste aanbieder van autovakanties in Nederland en dit wordt ook gewaardeerd. Vrijuit heeft mooie routes als het gaat om autovakanties naar bijvoorbeeld Frankrijk, Oostenrijk of Duitsland.
Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van Vrijuit

We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.