banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Verfijn zoekopties Zoeken
WTC

wtc

Algemene informatie reisorganisatie WTC

Met World Ticket Center (WTC) is elke reis, zo geregeld. WTC is één van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Elke dag weer staan 70 specialisten klaar om voor jou de beste reis en prijs te vinden. Elke specialist is gespecialiseerd in een bepaald continent waardoor je ten alle tijden passende antwoorden kunt krijgen van een echte ervaringsdeskundige. WTC is in 1983 opgericht en is sinds die tijd uitgeroeid tot een betrouwbare partner voor heel veel verschillende reizen. WTC kan je altijd een scherpe aanbieding aanbieden voor een vakantie omdat ze onafhankelijk zijn en grootschalig inkopen, daarnaast word de automatisering van WTC door heel veel mensen geprezen. Bij WTC kun je terecht voor elke soort reis, van losse vliegtickets tot volledig verzorgde reizen. Het boeken van een all inclusive vakanties behoort ook tot de mogelijkheid bij WTC.

Specialisatie van WTC

WTC heeft maar liefst 70 specialisten in dienst die ieder weer gespecialiseerd zijn in een bepaald continent, hierdoor heb je altijd te maken met een ervaringsdeskundige. Bij WTC heb je elke reis, zo geregeld! En dat klopt want WTC heeft een bijzonder uitgebreid aanbod aan vakanties, reizen en vliegtickets. Ook andere reizen behoren tot de specialisatie van WTC, zo kun je bij World Ticket Center ook terecht voor zonvakanties, all inclusive vakanties, zakenreizen, hotels, stedentrips, camper en autohuur, last minutes, wereldreizen, startpakketten, safari’s, fly drive vakanties, rondreizen en cruises. Wil je een reis op maat vraag dan een offerte aan en één van de 70 specialisten zal de reis op maat voor u op papier zetten.

Reisorganisatie WTC is aangesloten bij

WTC is aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. WTC is aangesloten bij de ANVR en SGR. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via WTC. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Doordat WTC bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een bijzondere vakantiebestemming boeken via WTC.

Recensies WTC

WTC word in de recensies op het internet als een betrouwbare partner gezien voor het boeken van een all inclusive vakantie of een andere reis. WTC.nl biedt een goede service en de prijs, kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor elke soort vakantie of reis kun je terecht bij WTC waardoor je alles bij één reisorganisatie makkelijk en snel kunt boeken. Onbezorgd op vakantie gaan met WTC.nl is mede door de service, prijs en kwaliteit heel goed te doen. Boek vandaag nog een all inclusive vakantie via WTC!

Bezoek Aanbieder

Vakantieaanbod van Wtc

Villa Linda

Italie / Sicilie

Vertrekdatum: 23-04-2018
Reisduur: 8 dagen
wtc

Prijs: v.a. € 471,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Wavecrest

Gambia / Kuststreek

Vertrekdatum: 09-10-2017
Reisduur: 8 dagen
wtc

Prijs: v.a. € 659,-

stars Bekijk Reis

Can Garden Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 02-04-2018
Reisduur: 8 dagen
wtc

Prijs: v.a. € 489,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij dreizen

Paradise Costa Taurito

Canarische Eilanden / Gran Canaria

Vertrekdatum: 17-12-2017
Reisduur: 8 dagen
wtc

Prijs: v.a. € 385,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij kras

Charm Beach

Turkije / Egeische Kust

Vertrekdatum: 23-09-2017
Reisduur: 8 dagen
wtc

Prijs: v.a. € 507,-

stars Bekijk Reis