banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Nieuwsberichten

Luna Miramar

Luna MiramarHet appartementencomplex Luna Miramar is een heerlijk complex gelegen in Portugal. Het complex heeft de perfecte ligging, het strand maar ook het centrum ligt namelijk op loopafstand. Idealer kan het natuurlijk niet. Gasten kunnen hier ook nog eens gratis gebruik maken van Wifi. Ontdek dit prachtige complex en geniet van een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Portugal in een land waar elk jaar weer vele vakantieganger naar toe trekken. Het land heeft eigenlijk een tweedeling en dat komt door de rivier de Taag. Deze rivier deelt het land in tweeen op en beide delen van Portugal zijn dan ook behoorlijk verschillend. Het noorden van Portugal, het gedeelte boven de Taag, is bergachtig en een stuk koeler. Het zuiden van Portugal, het gedeelte onder de Taag, is veel vlakker en kent hogere temperaturen. Zelfs in de winterperiode is de temperatuur hier mild. Het is dan ook niet zo gek, dat de meeste toeristen kiezen voor het zuiden van Portugal als vakantiebestemming. Appartementencomplex Luna Miramar ligt op ongeveer 600 meter lopen van het hotel. Op maar ongeveer twintig meter lopen van het complex, vinden de gasten al een aantal winkeltjes e een gezellig restaurant. Op ongeveer 100 meter van het complex bevindt zich een pinautomaat en een bushalte. De gasten kunnen gebruik maken van het openbaar vervoer om meer van het land te ontdekken of om de toeristische badplaats Albufeira te bereiken. Hier valt voor de gasten veel te beleven. Hier ligt namelijk onder andere The Strip. The Strip is een erg bekend uitgaansgebied in Albufeira. Het centrum van Albufeira ligt op iets meer dan een kilometer van Luna Miramar. Luna Miramar is een kleinschalig maar gezellig appartementencomplex met 111 appartementen. Het complex bestaat uit zes verdiepingen waarop zich al de appartementen bevinden. Er zijn vier liften aanwezig, die de gasten naar de juiste verdieping kunnen begeleiden. De gasten kunnen kiezen uit een appartement of een tweekamerappartement. De appartementen zijn geschikt voor één tot twee personen en hebben twee verschillende ruimtes. Een woonruimte en een slaapruimte. In de woonruimte bevindt zich een kitchenette met alle benodigde voorzieningen. In de appartementen is ook een televisie, telefoon en airconditioning aanwezig. De badkamers zijn voorzien van een bad met douche en een toilet. Alle appartementen hebben een balkon of een terras met een gezellig zitje. De tweekamerappartementen zijn geschikt voor twee tot vier personen. De tweekamerappartementen zijn voorzien van dezelfde faciliteiten als de appartementen, alleen zijn deze ruimer opgezet en voorzien van een extra ruimte met slaapgelegenheid. Zes keer per week worden alle appartementen schoongemaakt. Hygiëne is dan ook erg belangrijk voor Luna Miramar. Het beddengoed wordt twee keer per week verschoond en drie keer per week krijgen alle appartementen nieuwe handdoeken. Luna Miramar heeft een ruim zwembad waar de gasten even lekker de verkoeling op kunnen zoeken. Ook is er hier voldoende ruimte om heerlijk van de zon te kunnen genieten. Mochten de gasten toch iets missen tijdens het verblijf, dan kunnen zij terecht bij de receptie. Deze is 24 uur per dag bemand en is tevens het aanspreekpunt voor alle gasten. Het complex heeft een eigen fitnessruimte en voor jong en oud wordt er voldoende entertainment georganiseerd.

Verzorging

Appartementencomplex Luna Miramar heeft een gezellig buffetrestaurant en twee bars. Hier kunnen de gasten terecht voor heerlijke maaltijden en drankjes. Deze zijn namelijk inbegrepen, aangezien het complex gebruik maakt van de all inclusive formule. Op gezette tijden kunnen de gasten de standaard maaltijden, snacks, zoetigheden en verschillende lokale alcoholische en non-alcoholische dranken verkrijgen.
Vakanties in Albufeira

Cs Sao Rafael Suitehotel

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 11-05-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1171,-

stars Bekijk Reis

Hotel Sao Rafael Atlantico

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 11-05-2020
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 350,-

Bekijk Reis

Appartementen Cerro Mar Atla

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 07-05-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 325,-

Bekijk Reis

Hotel Salgados Palace

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 10-05-2020
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 337,-

Bekijk Reis

Albufeira Sol And Spa

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 08-10-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 547,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc

Monica Isabel Beach Club

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 26-10-2020
Reisduur: 6 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 453,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij wtc

Fly & Go The Patio Suite

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 01-06-2020
Reisduur: 8 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 499,-

Bekijk Reis

Hotel Vila Gale Atlantico

Algarve / Albufeira

Vertrekdatum: 10-05-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 275,-

Bekijk Reis