banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Slovenie
Informatie over land
Slovenie Vakantie

Slovenie

All inclusive Slovenie

Slovenie is een klein maar zeer divers land. Het landschap varieert van geweldig Alpenland met schitterende meren tot ondergrondse grotten en van een prachtige kust tot uitgestrekte wijngaarden. Het land biedt vele aangegeven fietsroutes voor de fietsliefhebber maar ook om te wandelen is het er prachtig. In de zomer is het ook op het strand van Slovenie heerlijk vertoeven. In pittoreske dorpjes als Skofja Loka bevinden zich vele lokale winkeltjes en deze dorpjes zijn zeker een bezoek waard. Voor de grotere winkels en bezienswaardigheden kunt u terecht in de hoofdstad Ljubljana of een van de andere grote steden.

Geografie van Slovenie

Slovenie ligt in het zuidoosten van Europa en is ondanks de kleine oppervlakte verdeeld in maar liefst twaalf regio’s. In het noorden grenst Slovenie aan Oostenrijk, in het noordoosten aan Hongrije, in het zuiden aan Kroatie en in het westen aan Italie. De hoofdstad van het land is Ljubljana en is centraal gelegen. Slovenie is voor meer dan de helft bedekt met bos en heeft een diversiteit aan landschap met Alpen, laagvlakte en de Adriatische kust. Over het algemeen zijn de zomers er warm en droog en de winters koud.

Slovenie een divers land

Een all inclusive vakantie naar Slovenie biedt de mogelijkheid dit diverse land te ontdekken. De tegenstellingen in het landschap zijn kenmerkend voor Slovenie. Bergen, zee of uitgestrekte groene vlaktes, alles vind je er terug. Een actieve wandel of fiets vakantie of een strandvakantie, in Slovenie is alles mogelijk. De Sloveense keuken bestaat uit vele traditionele gerechten maar tijdens een all inclusive vakantie komen nationale en internationale gerechten samen. Beleef zelf de diversiteit die Slovenie heeft te bieden.

Vakanties in Slovenie

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.