banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Balearen vakanties

Balearen

Algemene informatie Spanje Balearen

De Balearen is een groep Spaanse eilanden gelegen in de Middellandse Zee, ten oosten van Spanje. De vier grote eilanden Mallorca, Minorca, Ibiza en Formentera behoren tot deze eilandengroep. Cabrera en Dragonera zijn twee kleine eilanden welke ook tot de Balearen behoren. Alle eilanden hebben iets anders te bieden en zijn stuk voor stuk uniek. Op de Balearen zijn vele soorten mooie stranden te vinden. Er bevinden zich langgerekte en levendige stranden bij de grote badplaatsen maar ook onontdekte stranden in afgelegen baaien. De natuur is er veelzijdig, er bevinden zich vele soorten bloemen en fruitbomen, palmbomen en olfijbomen.

Er zijn tal van mogelijkheden tot watersport en ook het uitgaansleven is hier volop te vinden. De Balearen is een ideale vakantiebestemming voor iedereen.

All inclusive Balearen

De Spaanse eilandengroep kent vele accommodaties welke vooral zijn gelegen op de grootste eilanden van de Balearen. Er zijn op de eilanden veel appartementen en hotels die een all inclusive vakantie aanbieden. Voor een bruisend uitgaansleven kan een vakantie naar Mallorca of Ibiza worden geboekt, Ibiza is hét feesteiland ter wereld. Menorca is een paradijs voor jonge gezinnen waar vele fiets- en wandelmogelijkheden zijn. Voor de rustzoekers is Formentera het meest geschikt. Of men nou op zoek is naar een feest vakantie, een actieve vakantie of een weekje rust, een all inclusive vakantie op de Balearen heeft het allemaal. De all inclusive accommodatie zorgt ervoor dat na een dag stappen en genieten van de zon, u in het hotel kunt ontspannen en genieten van een heerlijk diner en wat drankjes. Een onbezorgde vakantie is een all inclusive vakantie.
Vakanties in Balearen

Hotel Sandalia

Italie / Sardinie

Vertrekdatum: 24-10-2020
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 309,-

Bekijk Reis

Appartementen Vila Petra

Portugal / Algarve

Vertrekdatum: 12-10-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 298,-

Bekijk Reis

H10 Tindaya

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 18-06-2020
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 743,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui prijsvrij

Blue Wave

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 06-05-2020
Reisduur: 7 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 270,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc

Palmeras Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 22-09-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 377,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: wtc