banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Costa Del Maresme vakanties

Costa Del Maresme

Algemene informatie Spanje Costa del Maresme

Ten noorden van de provincie Barcelona en ten zuiden van de Costa Brava ligt de Costa del Maresme. Deze kuststrook is ongeveer 50 kilometer lang, ligt aan de Middellandse Zee en in de provincie Catalonie. Een vakantie naar de Costa del Maresme is vooral populair onder jongeren. De bekende plaatsen Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar en Blanes liggen aan deze kuststrook. Calella en Blanes zijn natuurlijk bekend om al hun uitgaansgelegenheden waaronder discotheken, kroegen en feestcafés. Malgrat de mar is wat kleiner, maar daarom niet minder gezellig. Voor een vakantie met wat meer rust of met een gezin is Pineda de Mar meer geschikt.

Een bezoek kan worden gebracht aan de geweldige stad Girona met een prachtige binnenstad en vele bezienswaardigheden. Een gezin moet jonge kinderen dient zeker een bezoek te brengen aan attractiepark Marineland. Een vakantie naar Costa del Maresme kan voor jong en oud.

All inclusive Costa del Maresme

De kust van Costa del Maresme bestaat uit vele grote gebouwde accommodaties. Het grootste gedeelte van de accommodaties bestaat uit appartementen, maar hotels en aparthotels zijn er natuurlijk ook. Er komen aan deze kuststrook steeds meer hotels welke een all inclusive vakantie aanbieden. Een all inclusive vakantie kan in dit gebied in de zomermaanden van april tot begin oktober worden gevierd. Het eten en drinken is natuurlijk tijdens een all inclusive vakantie onbeperkt en men kan gebruiken van alle faciliteiten waaronder natuurlijk het zwembad. De hotels hebben een goede ligging ten opzicht van het strand en het centrum. Bekijk nu alle all inclusive vakanties naar de Costa del Maresme.
Vakanties in Costa Del Maresme

The Kala Samui

Thailand / Zuid Thailand

Vertrekdatum: 18-01-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1361,-

Bekijk Reis

Hotel Sonne

Oostenrijk / Skicircus Saalbach Hinterglemm

Vertrekdatum: 11-01-2021
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 654,-

Bekijk Reis

Gardenia Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 22-09-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 468,-

stars Bekijk Reis

Lyttos Beach

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 22-09-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 734,-

stars Bekijk Reis

Heronissos Hotel

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 05-05-2021
Reisduur: 8 dagen
corendon

Prijs: v.a. € 459,-

stars Bekijk Reis