banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Costa Dorada vakanties

Costa Dorada

Algemene informatie Spanje Costa Dorada

De Costa Dorada is een 216 kilometer lange Spaanse kuststreek in Catalonie. Aan de kust vindt men geweldige zandstranden waar de zonliefhebber of watersporter zich zeker zal vermaken. De Costa Dorada kent twee bekende badplaatsen, Salou en Cambrils. Salou is bekend bij jong en oud. Deze badplaats beschikt over een mooie boulevard met vele palmbomen, een gezellig centrum en natuurlijk een bruisend uitgaansleven. Deze bestemming is ook zeker geschikt voor families met jonge kinderen, de stranden lopen langzaam in zee af. Cambrils is wat rustiger dan het bruisende Salou, maar heeft ook zeker veel te bieden.

Vanuit Costa Dorada zijn vele excursies mogelijk. Men kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het geweldige Barcelona of een dag doorbrengen in het beroemde attractiepark Port Aventura. Costa Dorada is een geweldige vakantiebestemming waar iedereen zich zal vermaken.

All inclusive Costa Dorada

In veel hotels in de bekende plaatsen aan de Costa Dorada is het mogelijk een all inclusive vakantie te boeken. De Costa Dorada is een geweldige vakantiebestemming voor iedereen. Voor jongeren en uitgaansliefhebbers is Salou zeer geschikt. Salou kent mooie stranden en een bruisend nachtleven. Tijdens het all inclusive verblijf kan voor een gezellige stapavond eerst worden gegeten in het hotel en natuurlijk alvast een drankje worden genuttigd aan de bar. Salou maar ook Cambrils zijn beide geschikt voor families met kinderen door de aflopende stranden en gezellige sfeer. Tijdens een all inclusive verblijft hoeft men nergens naar om te kijken en kan men in alle rust genieten van deze geweldige Costa.
Vakanties in Costa Dorada

Grifid Arabella

Bulgarije / Zwarte Zeekust

Vertrekdatum: 01-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 436,-

stars Bekijk Reis

Sunrise Select Royal Makadi

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 28-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 698,-

stars Bekijk Reis

Guitart Rosa

Spanje / Costa Brava

Vertrekdatum: 29-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 3011,-

stars Bekijk Reis

Grand Blue Beach

Griekenland / Kos

Vertrekdatum: 26-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 745,-

stars Bekijk Reis

Long Beach Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 31-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 642,-

stars Bekijk Reis