banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Arena hotel

Arena hotelOp het Spaanse eiland Fuerteventura ligt het comfortabele Arena hotel. Dit hotel biedt haar gasten de all inclusive formule aan, waardoor het hier zeker genieten is. Arena hotel biedt haar gasten voldoende faciliteiten aan en onlangs zijn alle hotelkamers nog gerenoveerd. Kortom alles is hier perfect geregeld voor een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Het Spaanse eiland Fuerteventura behoort tot de Canarische eilanden. De Canarische eilanden zijn erg populair onder de vakantiegangers en dus zo ook Fuerteventura. Toch blijft Fuerteventura nog iets achter bij de overige eilanden. Dit komt doordat er nog niet veel all inclusive hotels zijn. Hier is het eiland nog volop in aan het bouwen. In het Arena hotel kunnen de gasten al wel gebruik maken van de all inclusive formule en hier komen de gasten dan ook echt specifiek voor. Zo kunnen zij heerlijk genieten van een relaxte vakantie, zonder dat zij zich druk moeten maken over het eten of drinken. Het Arena hotel heeft een iets rustigere ligging. Zo ligt het hotel op ongeveer 500 meter van het strand en het centrum van de gezellige badplaats Corralejo ligt op iets meer dan een kilometer. Het openbaar vervoer is hier goed geregeld en de gasten vinden dan ook op ongeveer 200 meter van het hotel een bushalte. Een klein stukje verder vinden de gasten een kleine supermarkt, waar zij eventueel een aantal boodschappen kunnen doen. Het Arena hotel bestaat uit een hoofdgebouw en drie bijgebouwen. Alle gebouwen bestaan uit twee verdiepingen, waardoor het complex een sfeervolle en gemoedelijke uitstraling heeft. In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie en die is 24 uur per dag bemand. In totaal beschikt het Arena hotel over 101 kamers. De kamers zijn geschikt voor maximaal drie personen en zijn dan ook ruim opgezet. De kamers zijn natuurlijk voorzien van voldoende faciliteiten zoals airconditioning, een minibar en een televisie. De inrichting is sfeervol, waardoor de gasten zich hier ook zeker thuis zullen voelen. Natuurlijk zijn de badkamers ook van voldoende gemakken voorzien en elke kamer beschikt over een gezellig balkon of terras. In de ruim opgezette tuin van het Arena hotel liggen twee ruime zwembaden. Daarnaast is er nog een jacuzzi en natuurlijk een gezellig kinderbad. Er zijn meerdere zonneterrassen waar de gasten gebruik van kunnen maken en natuurlijk zijn er voldoende ligbedden en parasols rondom de zwembaden. Willen de gasten graag een dagje naar het strand is dat natuurlijk mogelijk. Alleen moeten zij wel voor alle faciliteiten die daar worden aangeboden betalen. Om meer van dit prachtige eiland te ontdekken, biedt het hotel haar gasten de mogelijkheid om fietsen te huren. De gasten kunnen in het hotel ook sportief bezig zijn, aangezien er namelijk een fitness ruimte aanwezig is. Voor wat meer ontspanning kunnen de gasten gebruik maken van de wellness ruimte of de game room. Daarnaast wordt er de gehele dag door voor entertainment gezorgd.

Verzorging

Het Arena hotel biedt haar gasten de luxe, van de all inclusive formule aan. Dit betekend dat er heerlijke maaltijden voor de gasten worden klaargemaakt. De gasten kunnen zo aanschuiven bij het ontbijt, de lunch en het diner. Deze worden in buffetvorm geserveerd. Op gezette tijden kunnen de gasten ook nog eens snoepen van heerlijke snacks. Vanaf 10.30 uur tot 23.00 uur kunnen de gasten ook nog eens onbeperkt gebruik maken van verschillende dranken die het hotel schenkt. Het gaat hierbij om alcoholische en non-alcoholische dranken. Natuurlijk kunnen de gasten bij het ontbijt al een aantal dranken verkrijgen.
Vakanties in Fuerteventura

H10 Timanfaya Palace

Spanje / Lanzarote

Vertrekdatum: 13-06-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 529,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui prijsvrij

Malikia Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 18-04-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 679,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Despo

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 29-09-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 364,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen

Club Calimera Simantro Beach

Griekenland / Chalkidiki

Vertrekdatum: 01-07-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 849,-

stars Bekijk Reis

Jaz Lamaya

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 16-06-2020
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 731,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen