banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Sri Lanka

All inclusive Westkust vakanties

sri lanka

Westkust

Algemene informatie westkust


De westkust van Sri Lanka is het meest ontwikkeld voor het toerisme. In deze regio van het land zijn de meeste accommodaties gelegen. Er zijn heel veel bekende badplaatsen gelegen in deze regio namelijk Negombo, Kalutara, Bentota, Dambulla en Colombo. De internationale luchthaven van Sri Lanka is tevens gelegen aan de westkust. Hier is het optimaal genieten van een all inclusive Sri Lanka vakantie. De westkust van Sri Lanka kenmerkt zich door de lange goudgele zandstranden en een enorm mooi groen achterlandschap.

Toeristen die Sri Lanka bezoeken gaan niet alleen voor de lange goudgele zandstranden naar het land. Dit is het land waar cultuur en natuur zeer zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Zoals voor heel Sri Lanka geldt lijkt het een totaal andere wereld aan de westkust. Boeddhistische tempels, tropische regenwouden en wildlife parken alles komt aan de westkust bij elkaar. Boek nu nog een vakantie naar de westkust van Sri Lanka en geniet van een meer dan geweldige vakantie.

All inclusive vakantie westkust Sri Lanka


Het all inclusive concept wordt nog niet uitgebreid aangeboden in Sri Lanka maar er zijn enkele resorts die de formule wel aanbieden. Tijdens een ontdekkingsreis in het mooie Sri Lanka is niets lekkerder dan terug komen in het resort waar alles al gereed is om te consumeren. Bekijk bij ons het grootste aanbod all inclusive vakanties naar Sri Lanka.
Vakanties in Westkust

Riu Creole

Mu / Westkust

Vertrekdatum: 02-06-2020
Reisduur: 10 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1675,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui wtc

Riu Le Morne

Mu / Westkust

Vertrekdatum: 02-06-2020
Reisduur: 10 dagen
dreizen

Prijs: v.a. € 1735,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: tui wtc

Veranda Tamarin

Mauritius / Westkust

Vertrekdatum: 08-09-2020
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1047,-

Bekijk Reis

La Pirogue

Mauritius / Westkust

Vertrekdatum: 19-05-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 1835,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen