banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Tsjechie
Informatie over land
Vakantie Tjechie

Tsjechie

All Inclusive Tsjechie

Bij Tsjechie denkt men natuurlijk meteen aan de ‘gouden stad’ Praag, een wereldstad met veel bezienswaardigheden en een rijke cultuur. Naast de geweldige hoofdstad heeft Tsjechie nog veel meer moois te bieden. Het land beschikt over beeldschone natuur, een rijke historie en de vele pittoreske dorpjes die Tsjechie maken tot een geweldig vakantieland. Door een grote verscheidenheid aan landschappen en vele natuurparken is Tjsechie ook zeer geschikt voor de natuurliefhebber en is het land een uitstekende bestemming voor uw wintersportvakantie.

Geografie van Tsjechie

Tsjechie ligt in Midden-Europa en grenst niet aan zee. Het land grenst in noorden aan Polen, in het oosten aan Slowakije, in het zuiden aan Oostenrijk en in het westen aan Duitsland. Tsjechie is verdeeld over de streken Moravie en Bohemen. Tsjechie kent warme zomers en koude droge winters met vooral in de bergen veel neerslag in de vorm van sneeuw. De hoofdstad van Tsjechie, Praag, ligt aan de langste rivier van het land, de Moldau en behoort tot de droogste en warmste plekken van het land.

Tsjechie ontspannen en genieten

Tsjechie is natuurlijk het land van uitstekend eten en vele beroemde dranken die u tijdens uw all inclusive vakantie zeker dient te proeven. Zowel in de zomer als in de winter is Tsjechie een geweldige vakantiebestemming. In de zomer zorgt de verscheidenheid van de landschappen en de mooie natuur ervoor dat u optimaal zult genieten van dit prachtige land. In de winter is Tsjechie natuurlijk uitermate geschikt voor een wintersportvakantie. Tijdens uw all inclusive vakantie kunt u ook heerlijke tot rustkomen en voor nog meer ontspanning kent het land vele kuuroorden met geneeskrachtige bronnen.

Vakanties in Tsjechie

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.

Club Falcon

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 515,-

stars Bekijk Reis

Iberostar Hacienda Dominicus

Domincaanse Republiek / Zuidkust

Vertrekdatum: 03-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 961,-

stars Bekijk Reis

Allsun Cristobal Colon

Spanje / Mallorca

Vertrekdatum: 19-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 323,-

stars Bekijk Reis

Diamant Residence

Bulgarije / Zwarte Zeekust

Vertrekdatum: 01-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 456,-

stars Bekijk Reis

Club Resort Atlantis

Turkije / Egeische Kust

Vertrekdatum: 05-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 329,-

stars Bekijk Reis