banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Aydin vakanties

Aydin

Algemene informatie Turkije Aydin


Aydin is een provincie van Turkije dat gelegen is in het zuidwesten, aan de Egeïsche Zee. De hoofdstad van de Provincie Aydin is het gelijknamige Aydin, maar vele malen bekende plaatsen in deze provincie zijn de populaire badplaatsen Didim en Kusadasi. Deze streek in Turkije moet het voornamelijk hebben van de landbouw en de toeristen die er jaarlijks naar toe komen. Kusadasi en Didim zijn bekende badplaatsen en hebben beide haar eigen bezienswaardigheden. Kusadasi is vlakbij een natuurpark gelegen namelijk bij de Buyuk Menderes Delta nationaal park en Didim heeft oude ruines van Miletos en de tempel van Apollo als bezienswaardigheden. De provincie Aydin heeft veel archeologische steden zoals Alinda en Alabanda.

Cultuur Aydin


De volksdans van deze provincie is de Zeybek. De zeybek dans is een krijgsdans die wordt uitgevoerd door dansende mensen in een kring die lijken op prachtige vogels. De zeybek wordt hier uitgevoerd op geluiden van Turkse instrumenten en het bekendste instument is de Kiteli. De keuken in deze streek heeft natuurlijk een typische Turkse smaak. Uit de keuken in Aydin zal vooral Turkse gebak, kebab en kofte komen.

All inclusive Aydin


Aydin heeft populaire vakantiebestemmingen zoasl Kusadasi en Didim en Turkije staat bekend om haar all inclusive hotels en resorts. In de provincie Aydin is dat niet anders en hier kunt u volop geniet van al het moois dat dit prachtige land te bieden heeft.
Vakanties in Aydin

Chaika Resort

Bulgarije / Zwarte Zeekust

Vertrekdatum: 01-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 766,-

stars Bekijk Reis

Future Dream Lagoon

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 06-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 715,-

stars Bekijk Reis

K. Ilios

Griekenland / Kos

Vertrekdatum: 28-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 464,-

stars Bekijk Reis

Sealife Buket Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 11-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 460,-

stars Bekijk Reis

Olive Garden

Griekenland / Rhodos

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 421,-

stars Bekijk Reis