banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Fethiye vakanties

Fethiye

Algemene informatie Turkije Fethiye

Fethiye is een langgerekte havenplaats en de grootste aan de Lycische kust. Het is een aantrekkelijke plaats voor strandgangers maar ook voor cultuurliefhebbers. Het plaatsje kent mooie parelwitte stranden en helder zeewater. De kenmerkende Turkse sfeer is in Fethiye goed bewaard gebleven. In het dorp vindt men kleine straatjes met vele bazaars, een prachtige wandelpromenade en Turkse theehuizen. De stad bestaat eigenlijk uit twee delen: de nieuwe wijk Calis en de oorspronkelijke stad. Calis heeft een langgerekt strand en ligt op 5 kilometer van het centrum. In de zee bij Fethiye kan men prachtig duiken. Onderwater zijn kleurrijke vissen, schaaldieren en eeuwenoude ruïnes te vinden.

Er zijn in de nabije omgeving van Fethiye ook vele leuke excursiemogelijkheden zoals de ruines Xanthos, de blauwe lagune en de oude stad Yakakoy.

All inclusive Fethiye

In Fethiye vindt men nog de rust en de echte Turkse sfeer, dat neemt niet weg dat er toch al aardig wat accommodaties in deze vakantiebestemming te vinden zijn. Fethiye kent meerdere luxe resorts en hotels welke een all inclusive vakantie aanbieden. Deze hotels bevinden zich aan het strand of meer in de bergen met een uniek uitzicht op zee of de bosrijke omgeving. De prijzen voor een all inclusive vakantie naar Fethiye zijn aantrekkelijk. Omdat bij een all inclusive het eten en drinken is inbegrepen zal deze prijs ook niet stijgen en houdt u genoeg over voor een leuke excursie of een dagje winkelen in het gezellige stadscentrum. Boek nu een goedkope vakantie naar Fethiye en ontdek deze prachtige vakantiebestemming.
Vakanties in Fethiye
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.