banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Finike vakanties

Finike

Algemene informatie Turkije Finike

Finike ligt aan een prachtige baai met lange stranden en een zachte zeewind. Deze vakantiebestemming kent nog geen massatoerisme, men vindt er nog het echte Turkije. Finike heeft een klein maar authentiek centrum, het kent geen druk uitgaansleven. Men vindt hier nog de rust en Turkse schoonheid. Deze badplaats is ook zeer geschikt voor jonge kinderen, de zee loopt langzaam af. Naast het geweldige strand zijn er ook vele bezienswaardigheden in en rondom Finike te vinden. In de buurt ligt Limyra waar het Romeinse theater uit de 2de eeuw na Chr. is te zien. Ook het plaatsje Myra, zo’n 20 kilometer westwaarts, is leuk om te bezoeken.

Hier komt Sint Nicolaas vandaan. Bent u op zoek naar een vakantie zonder massatoerisme maar waar veel is te doen, dan is Finike een geweldige bestemming

All inclusive Finike

Finike kent geen massatoerisme en is dan ook nog niet volgebouwd met hotels en resorts. Toch vindt men in deze plaats een aantal accomodaties welke een all inclusive vakantie aanbieden. De hotels zijn gelegen in de prachtige natuur, aan het strand en op korte afstand van het centrum. Het personeel is vriendelijk, het hotel beschikt over vele faciliteiten en het eten is er heerlijk. Finiki is een leuke plaats om te bezoeken maar kent voor toeristen nog niet vele restaurants, cafés en bars. Een all inclusive vakantie is de oplossing om toch te kunnen genieten van al het moois Finiki te bieden heeft. In het hotel kan worden gegeten en een drankje kan worden genuttigd in één van de bars waarover het hotel beschikt. Bekijk nu het aanbod naar Finiki, een prachtige plaats zonder massatoerisme maar waar genoeg is te doen.
Vakanties in Finike

Skjolden Brygge Vakantiewoni

Noorwegen / Westelijk Fjordengebied

Vertrekdatum: 09-10-2019
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 546,-

Bekijk Reis

Pongauerhof

Oostenrijk / Salzburger Sportwelt Amade

Vertrekdatum: 04-01-2020
Reisduur: 8 dagen
tui

Prijs: v.a. € 1078,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen kras

Green Nature Resort

Turkije / Lycische Kust

Vertrekdatum: 13-10-2019
Reisduur: 8 dagen
suntip

Prijs: v.a. € 431,-

Bekijk Reis

Villa Romana

Spanje / Costa Dorada

Vertrekdatum: 04-12-2019
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1178,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: dreizen tui

Legendary Lisbon Suites

Portugal / Costa De Lisboa

Vertrekdatum: 06-10-2019
Reisduur: 4 dagen
tui

Prijs: v.a. € 252,-

stars Bekijk Reis