banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Bone Club Sunset

bone club sunsetHet Bone Club Sunset hotel, is een erg populaire en gewilde accommodatie. Het hotel is pas geopend in het voorjaar van 2013 en zodoende is het hotel nog erg nieuw. Het hotel is dan ook erg modern ingericht en voorzien van voldoende gemakken, zodat de gasten het hier erg naar hun zin zullen hebben.

Faciliteiten

Het hotel, heeft een redelijk rustige ligging. Op ongeveer 200 meter van het hotel, zullen de gasten al een aantal winkels en restaurants tegen komen. Dit is allemaal op loopafstand, dus erg ideaal. De enorm populaire badplaats Side ligt op ongeveer vijftien kilometer verwijderd van het hotel. Dit is natuurlijk te ver om af te lopen. Zodoende rijden er vele dolmus busjes en taxi's die de gasten naar deze stad of andere plekken kunnen brengen. Vanuit het hotel kunnen er verschillende excursies worden geboekt, waarbij deze taxi's goed van pas komen. Turkije is natuurlijk een prachtig land en hier valt er voor de gasten veel te zien. Iets dichter bij het hotel, liggen de kleine plaatsjes Gundogdu en Colakli. Het centrum van Gundogdu ligt op ongeveer 500 meter en het centrum van Colakli ligt op ongeveer twee kilometer verwijderd van het hotel. Het hotel heeft zelfs een eigen privestrand, deze ligt op een aantal honderd meter. Het hotel heeft er voor gezorgd, dat er een gratis shuttlebus verbinding is. Op deze manier, worden de gasten gratis naar het strand gebracht. Om de gasten aangenaam te kunnen verrassen, zijn ook de kamers sfeervol ingericht. De gasten kunnen terecht in een tweepersoonskamer of een familiekamer. Voor gasten die alleen op vakantie gaan, is er ook een mogelijkheid om voor een eenpersoonskamer te kiezen. De badkamers zijn voorzien van een toilet, fohn en een bad waarin de gasten ook kunnen douchen. De kamers zijn daarnaast voorzien van voldoende voorzieningen. De familiekamers zijn natuurlijk een stuk ruimer opgezet. De familiekamers zijn voorzien van een extra ruimte, waar natuurlijk bedden staan. Alle kamers die het hotel heeft, worden elke dag schoongemaakt. De schoonmakers hebben hier gezette tijden voor. Het bedlinnen en de handdoeken worden ook verschoond tijdens het verblijf. Dit wordt om de twee dagen gedaan. Het Bone Club Sunset hotel beschikt natuurlijk over vele verschillende faciliteiten. Zo heeft het hotel een eigen wellness centrum, waar de gasten heerlijk kunnen ontspannen. Geniet in de sauna of kies voor één van de vele massages of schoonheidsbehandelingen. Het hotel heeft twee ruime buitenbaden, waar de gasten terecht kunnen voor een beetje verkoeling. Naast de twee buitenbaden, heeft het hotel een eigen aquapark, met vele glijbanen. Hier zullen voornamelijk de kinderen zich goed vermaken. Toch vinden de volwassenen dit zelf ook nog wel erg leuk. Mochten de gasten genoeg uit zijn gerust, dan kunnen zij op sportief gebied, hier ook voldoende beleven. Het hotel heeft namelijk ook een eigen fitnesscentrum en er is een squashbaan. Daarnaast kunnen er op het strand ook vele watersporten worden uitgeoefend. Voor de kinderen en volwassenen, wordt er voldoende entertainment georganiseerd, zodat zij zich hier nooit hoeven te vervelen.

Verzorging

De verzorging in het Bone Club Sunset hotel, is all inclusive. Er wordt een ontbijt geserveerd, een laat ontbijt, een lunch en natuurlijk een diner. Deze serveert het hotel is buffetvorm. Naast het hoofdrestaurant, is er ook een Turks restaurant en een vis restaurant. In deze a la carte restaurants mogen de gasten een aantal keer dineren tijdens het verblijf. Bij de all inclusive formule zijn de dranken ook bij de prijs inbegrepen. Het hotel serveert verschillende lokale alcoholische en non-alcoholische dranken en deze kunnen 24 uur per dag onbeperkt gedronken worden. Gedurende de dag, verblijdt het hotel haar gasten met nog meer lekkers. Zo kunnen de gasten tussen 11.00 en 18.00 uur snoepen van snacks en Turkse pizza's. Tussen 16.00 en 17.00 uur is er een speciaal koffie-uurtje met allerlei zoetigheden en 's nachts wordt er ook nog eens een lekker snacks geserveerd.
Vakanties in Side

Sentido Kamelya Selin

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 26-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 712,-

stars Bekijk Reis

Voyage Sorgun

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 937,-

stars Bekijk Reis

Dream World Aqua

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 397,-

stars Bekijk Reis

Sunmelia Beach Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 24-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 507,-

stars Bekijk Reis

Terrace Beach Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 680,-

stars Bekijk Reis

Seher Resort En Spa

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 22-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 367,-

stars Bekijk Reis

Mary Palace

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 424,-

stars Bekijk Reis

Venus

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 19-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 392,-

stars Bekijk Reis