banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Side La Grande Resort & Spa

Side La Grande Resort & SpaHet Side La Grande Resort & Spa is een ultra all inclusive hotel, dat gelegen is aan de Turkse Riviera. Het hotel ligt direct aan het prachtige strand en het hotel is erg geschikt voor familievakanties. Het hotel is één van de nieuwste hotels in Side en het hotel is dan ook erg modern en luxe ingericht.

Faciliteiten

Het luxe resort heeft een erg ideale ligging. Het hotel ligt namelijk direct aan het prachtige strand, waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken. Het centrum van de bekende badplaats, ligt maar op vier kilometer van het hotel, Dit is natuurlijk erg dichtbij. De gasten zouden dit natuurlijk afkunnen lopen, of er kan worden gekozen voor een dolmus. Deze speciale busjes rijden geregeld voor het hotel langs, om de gasten naar verschillende plekken te brengen. Voor een kleine vergoeding wordt je overal naar toe gebracht.   Het hotel bestaat uit één groot hoofdgebouw. Bij binnenkomst in het hotel, worden de gasten onthaald door de medewerkers van de receptie. Deze komen de gasten direct tegen bij binnenkomst. Tegenover de receptie ligt een gezellig lobby, waar de gasten kunnen zitten en een lekker drankje kunnen nuttigen. Iets verderop lopen de gasten tegen de internethoek en de kapper aan. Op het terrein zullen de gasten ook nog verschillende winkeltjes tegenkomen. Dit zorgt ook meteen voor een gezellige sfeer. In verschillende openbare ruimten kunnen de gasten gebruik maken van Wifi. In Turkije kunnen de temperaturen in de zomer behoorlijk oplopen. Het is dan erg prettig, als de gasten af en toe wat verkoeling op kunnen zoeken. Dit is natuurlijk mogelijk op het strand, maar het hotel heeft ook een eigen zwembad. Dit zwembad is behoorlijk ruim opgezet, met vele ligbedden parasols rondom.   Gedurende de dag, willen de gasten natuurlijk wat lekkers eten. Bij de all inclusive formule, zijn gelukkig alle maaltijden inbegrepen en vaak nog veel extra's. De maaltijden worden allemaal geserveerd in het hoofdrestaurant, maar het hotel heeft ook nog eens drie a la carte restaurants. Hier kunnen de gasten kiezen uit Turks, Italiaans of Mediterraans. Voor een gezellig drankje, kunnen de gasten terecht in één van de drie gezellige bars. Het Side La Grande Resort & Spa is een echt familiehotel. Niet alleen de ouders moeten zich vermaken, maar de kinderen moeten ook de vakantie van hun leven beleven. Zo is er voor de kinderen een speeltuin, een kinderdisco en een miniclub. Hier kunnen de kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar terecht. In deze club worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voor de volwassenen is er overdag en 's avonds een activiteitenprogramma, waar zij aan deel kunnen nemen. In de avond worden er dan nog verschillende shows en optredens georganiseerd. De gasten kunnen daarnaast nog gebruik maken van het wellness centrum als zij lekker willen ontspannen. Of zij kiezen voor de verschillende fitnessfaciliteiten als zij zich juist even willen uitleven.

Verzorging

De verzorging in dit hotel, is all inclusive. Zoals al eerder aangeven, betekend dit dat het ontbijt, de lunch en het diner hierbij zijn inbegrepen. In de middag kunnen de gasten nog genieten van verschillende ijsjes en er wordt een high tea geserveerd, waar de gasten zo bij kunnen aanschuiven. Tussen 10.00 en 02.00 uur zijn bepaalde drankjes ook inbegrepen. Het hotel schenkt verschillende lokale alcoholische en non-alcoholische dranken waar onbeperkt gebruik van mag worden gemaakt. Ook een bezoek aan de hamam, die gelegen is in het wellness centrum, zit bij de all inclusive formule in. Dit mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens de vakantie.
Vakanties in Side

Dream Family Club

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 371,-

stars Bekijk Reis

Lyra Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 513,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Crystal Sunset Luxury Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 11-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 532,-

stars Bekijk Reis

Grand Seker

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 400,-

stars Bekijk Reis

Water Side Resort En Spa

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 512,-

stars Bekijk Reis

Crystal Palace Luxury Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 22-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 504,-

stars Bekijk Reis

Primasol Hane Family Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 432,-

stars Bekijk Reis

Crystal Sunrise Queen

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 28-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 680,-

stars Bekijk Reis