St. GeorgeHet St. George hotel heeft een perfecte ligging in Cyprus, namelijk direct aan het prachtige strand. Verder ligt het hotel redelijk rustig. Het hotel biedt haar gasten verschillende faciliteiten aan, zodat niemand zich hier zal gaan vervelen. St. George is onlangs gerenoveerd en de kamers zijn allemaal vernieuwd. Het hotel heeft nu dan ook een moderne en stijlvolle uitstraling.

Faciliteiten

Cyprus is een eiland dat ligt in het oosten van de Middellandse Zee. Cyprus ligt tussen Turkije en Syrie in. Cyprus is een redelijk populair vakantieland. Niet alleen voor een relaxte vakantie, maar het land heeft haar gasten ook meer te bieden. Zoals een aantal bezienswaardigheden. Zo zijn er in de stad Paphos nog een behoorlijk aantal ruines te vinden die stammen uit de Romeinse tijd. De rots van Aphrodite is natuurlijk ook de moeite waard en ook de Olympus berg mag eigenlijk niet ontbreken.
Het St. George hotel ligt direct aan het prachtige strand. Alleen een trap scheidt het hotel van het strand. Deze trap heeft ongeveer 12 treden, dus dat is te verwaarlozen. De toeristische stad Paphos ligt op iets meer dan vijf kilometer van het hotel.

St. George hotel is gebouwd in 1994. In 2013 heeft het hotel een totale renovatie ondergaan en dat heeft het hotel zeker goed gedaan. Hierdoor is de uitstraling, maar ook de inrichting nu erg modern en stijlvol. Het hotel bestaat uit één gebouw waarin we alle kamers vinden. Er zijn een aantal verblijftypes waaruit de gasten kunnen kiezen. Alle kamers zijn geschikt voor twee tot drie personen. De standaard tweepersoonskamers hebben uitzicht op land en zijn voorzien van voldoende gemakken en faciliteiten. Deze kamers zijn ook voordeliger te verkrijgen, genaamd voordeelkamers, maar deze kamers hebben de minste ligging en er kunnen een aantal faciliteiten ontbreken. Er kunnen tweepersoonskamers worden geboekt met zeezicht en de superior kamers zijn een stuk ruimer als de overige kamers. Gasten die iets meer luxe willen, kunnen kiezen voor een suite. De suites zijn ruimer opgezet, de badkamers zijn voorzien van meer luxe en ook de overige faciliteiten zijn luxer. Deze kamers zijn alleen toegankelijk voor gasten vanaf 18 jaar en ouder.

St. George hotel heeft een ruim buitenbad, een kinderbad en een binnenbad. Gasten kunnen gebruik maken van de zonneweide om heerlijk van de zon te genieten. Ook kunnen zij gebruik maken van de ligbedden die rondom het zwembad staan. Er is een speciale fitnessruimte waar de gasten hun energie kwijt kunnen. Voor wat meer ontspanning is er een luxe wellness centrum. Hier kunnen onder andere massages en schoonheidsbehandelingen worden geboekt. De gehele dag door zal er voor entertainment worden gezorgd en ook de kinderen zullen hier een fijne vakantie beleven. Kinderen kunnen zich aansluiten bij één van de kidsclubs, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. Hier kunnen de kinderen vrijblijvend aan meedoen.

Verzorging

Het St. George hotel biedt haar gasten de all inclusive formule aan. Er zijn twee buffetrestaurants, waar de gasten kunnen genieten van het ontbijt, de lunch en het diner. Alle standaard maaltijden worden in het buffetrestaurant geserveerd. Overdag zijn er ook allerlei snacks verkrijgbaar en aan het einde van de middag kunnen de gasten ook nog eens genieten van een high tea. Gasten kunnen er ook voor kiezen om te dineren in één van de twee a la carte restaurants. Het hotel beschikt over vijf gezellige bars, waar de gasten natuurlijk een drankje kunnen halen. Alle drankjes die tussen 10.00 uur en 00.00 uur worden gedronken, zijn onbeperkt inbegrepen. Wel heeft het hotel een selectie gemaakt van verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *