banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Dominicaanse Republiek
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Dominicaanse Republiek vakanties

Vakantie Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek een veelzijdig vakantieland


In het schitterende Caribisch gebied ligt het eiland Hispaniola, op dit eiland is de Dominicaanse Republiek gelegen. De dominicaanse Republiek beslaat ongeveer twee derde deel van het eiland Hispaniola, het andere deel is van het aangrenzende land Haïti. Het Spaanstalige land de Dominicaanse Republiek heeft een rijke historie, een prachtige natuur en parelwitte zandstranden en kristalhelder zee water. Het hele eiland ademt gezelligheid uit en er heerst een fantastische vriendelijke sfeer. De Dominicaanse Republiek staat bekend om haar Merengue en de rum, maar de Dominicaanse Republiek heeft veel meer te bieden zo zijn er op het eiland meer dan dertig natuurparken te vinden en voor de watersporters zijn er talloze mogelijkheden op de vele stranden. Het land is het hele jaar door goed te bezoeken als toerist, omdat de Dominicaanse Republiek een extreem goed klimaat heeft. Veel toeristen komen naar hier om alleen maar te genieten van de prachtige parelwitte zandstranden maar de Dominicaanse Republiek heeft veel verschillende natuurparken en de watervallen van de Dominicaanse Republiek zijn een echte toeristische attractie. De Dominicaanse Republiek is het verkennen waard tijdens je zonvakantie in één van de prachtig mooie all inclusive resorts. In de luxe hotels en resorts die hier gevestigd zijn wordt je van top tot teen in de watten gelegd waardoor je heerlijk uitgerust weer terug zal keren naar Nederland.

Geografie van Dominicaanse Republiek


In het Caribisch gebied ligt het eiland Hispaniola waar ook het land de Dominicaanse Republiek op gevestigd is. De hoofdstad van Dominicaanse Republiek is Santo Domingo. Het land heeft veel mooie plekken waar goed gesurft kan worden. Het westelijke deel van het eiland Hispaniola wordt bezet door het land Haïti en de rest van het eiland heeft de naam Dominicaanse Republiek. Hispaniola is in het Caribisch gebied het meest bergachtige eiland. Hispaniola betekend in het Spaans; klein Spanje. De Dominicaanse Republiek is na Cuba het grootste land in de Caraïben en de Dominicaanse Republiek is een bergachtig land met regenwouden, valleien, woestijngronden en prachtige parelwitte zandstranden. De Dominicaanse Republiek word omringd door landen zoals Cuba, Jamaica en Puerto Rico.

Toeristische plekken op de Dominicaanse Republiek


Er zijn veel toeristische badplaatsen waar een heerlijke vakantie in de dominicaanse Republiek gehouden kan worden. De meest populaire badplaats van het land Punta Cana ligt in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek. Jaarlijks komen hier duizenden toeristen voor een welverdiende vakantie onder de Caribische zon. Andere bekende badplaatsen zijn Puerto Plata in het noorden en in het zuidoosten Samana. Deze badplaatsen beschikken ieder over de mooiste accommodaties en de prachtigste parelwitte zandstranden. Voor de kust van Samana komen ieder jaar in het begin van het jaar de bultrugwalvissen om hier te paren en te baren. Dit is een ware toeristische attractie voor de Dominicaanse Republiek. Het land heeft ook één van de mooiste onderwaterwerelden en het is dan ook aan te raden om op de Dominicaanse Republiek te gaan duiken of te gaan snorkelen om deze prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

All inclusive vakantie Dominicaanse Republiek


De Dominicaanse Republiek is het paradijs voor een all inclusive vakantie. In dit fantastisch mooie land zijn nauwelijks hotels of resorts te boeken zonder de populaire formule. Toe aan een veelzijdige vakantie waar heel veel te zien en te beleven is en waar de natuur wonderbaarlijk mooi is? Dan is de Dominicaanse Republiek dé perfecte keuze om er een all inclusive vakantie naar toe te boeken. Doordat dit vakantieland het hele jaar door zeer aangenaam is, maakt de Dominicaanse Republiek tot een bestemming waar je het hele jaar door een vakantie kan vieren.