Sonnenhotel Bayerischer HofHet hotel Sonnenhotel Bayerischer Hof ligt prachtig gelegen in het Beierse Woud. Het Beierse Woud wordt omschreven als één van de mooiste gebieden in Duitsland. Het hotel ligt dan ook erg rustig, maar in de omgeving wordt er genoeg vertier aangeboden.

Faciliteiten

Het Sonnenhotel Bayerischer Hof beschikt over 160 hotelkamers. Het hoofdgebouw is opgedeeld in drie verschillende verdiepingen en deze zijn te bereiken door middel van trappen of een lift. In het hoofdgebouw bevindt zich de receptie, waar de gasten terecht kunnen met vragen en opmerkingen. Het hotel beschikt over kluisjes en er is een overdekte privé parkeerplaats. Gasten kunnen ook gebruik maken van de wasserette en de internethoek, maar hier moeten de gasten wel voor betalen. Het restaurant beschikt over één restaurant waar de gasten kunnen dineren, een speciale ontbijtruimte en een gezellige bar, waar de gasten daarna een lekker drankje kunnen nuttigen. Gasten kunnen in dit hotel ook gebruik maken van de sauna, het stoombad, de whirlpool en het binnenbad. Hier is het heerlijk genieten. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de aanwezige tafeltennistafel en het hotel zorgt voor de nodige entertainment. Zo is er een speciaal entertainment team die zorgt voor het vermaak van de volwassenen. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Hiervoor worden ook speciale activiteiten georganiseerd, kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin en er is zelfs een speciale kinderdisco.

Verzorging en kamers

De kamers van het Sonnenhotel Bayerischer Hof zijn ruim opgezet en stijlvol ingericht. De kamer zijn allemaal voorzien van een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Daarnaast zijn de kamers voorzien van een televisie, bureau, telefoon en radio. De hotelgasten kunnen ’s ochtends gebruik maken van het heerlijke ontbijt in de speciale ontbijtruimte. De gasten in het Sonnenhotel Bayerischer Hof verblijven hier op basis van all inclusive. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn hierbij standaard inbegrepen. Wel zijn deze op gezette tijden te verkrijgen. In de middag kunnen de gasten genieten van een high tea die geserveerd wordt en er wordt ook koffie geserveerd met koeken. Er zijn ook een aantal verschillende dranken te verkrijgen die binnen de all inclusive formule vallen. Hiertoe behoren koffie, thee, frisdranken, bier, wijn en lokale alcoholische dranken. Deze zijn onbeperkt te verkrijgen tussen 10.00 en 21.30 uur. Een leuke bijkomstigheid bij dit hotel, is dat kinderen t/m 14 jaar hier geheel gratis kunnen verblijven.

Een vakantie naar Sonnenhotel Bayerischer Hof

Tijdens een vakantie in het Sonnenhotel Bayerischer Hof zullen de gasten heerlijk tot rust komen. Het hotel ademt zelf rust uit en het hotel biedt de gasten vele verschillende faciliteiten aan, om het de gasten naar hun zin te maken. De ligging van het hotel is adembenemend. Het hotel ligt namelijk in het Beierse Woud en de omgeving hier is echt prachtig. Op 300 meter van het hotel vinden de gasten het centrum van de plaats Waldmunchen. In de weide omgeving zullen de gasten nog veel meer vertier tegen komen. Het Sonnenhotel Bayerischer Hof is geschikt voor jong en oud, dus zodoende trekken er veel gezinnen deze kant op. Een leuke bijkomstigheid van dit hotel is, dat er ook een korter verblijf mogelijk is. Zo kunnen de gasten hier ook een weekend of een midweek verblijven. Zo zijn er genoeg opties om te kunnen genieten van een prachtige vakantie in dit hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *