banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Hongarije
Hongarije

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Hongarije
Vakanties in Hongarije
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Hongarije vakanties

Hongarije Vakantie

Hongarije

Hongarije een veelzijdig vakantieland!


Hongarije is een vakantiebestemming gelegen in Midden Europa en het is een geliefde vakantiebestemming. Elk jaar trekken duizenden Nederlandse toeristen naar Hongarije voor een vakantie. Het vakantieseizoen in Hongarije loopt van eind april tot en met eind september. Voor deze periode worden ook de meeste zonvakanties geboekt naar Hongarije. Buiten deze periode is Hongarije ook nog steeds een geliefde vakantiebestemming voor een weekendje weg of een stedentrip naar Boedapest. De bekende vakantiegebieden van Hongarije bieden nog niet massaal de all inclusive formule aan maar een aantal accommodaties heeft de populaire formule al wel geïntroduceerd. Hongarije is hiermee niet een all inclusive vakantieland maar voor de gene die wel een vakantie naar Hongarije wil boeken op basis van all inclusive bestaat er de mogelijkheid. Het bekendste vakantie gebied van Hongarije is het Balatonmeer. Dit reusachtige meer heeft ongeveer 135 stranden. Aan het Balatonmeer zijn de stranden goed onderhouden, veilig en schoon. In de directe omgeving van het Balatonmeer vindt men hotels, resorts, campings en appartementen. Hongarije is een fantastische vakantiebestemming en het is er nog relatief goedkoop in verhouding met Nederland.

Geografie van Hongarije


Hongarije ligt in Midden Europa en grenst onder andere aan Tsjechie, Oostenrijk, Kroatie, Roemenie en Slovenie. Het land wordt doorkruist door de bekende rivier de Donau. De hoofdstad van Hongarije is Boedapest. Boedapest is een mooie stad om te bezoeken tijdens een Hongarije vakantie of om er een stedentrip naartoe te boeken. In deze immens grote stad vindt men veel culturele en historische bezienswaardigheden. Door de ligging van Hongarije kent men ook een veelzijdige natuur. De afstand tussen Nederland en Hongarije bedraagt ruim 1400 kilometer. Er zijn heel veel vakantiegangers vanuit Nederland die deze afstand op eigen vervoer afleggen. De hoofdstad Boedapest en het Balatonmeer zijn de belangrijkste toeristische trekpleisters van Hongarije.

Klimaat, landschap en natuur Hongarije


Door de ligging in Midden Europa heeft Hongarije een gematigd landklimaat. De winter is hier koud en nat en de zomer juist warm, hierdoor is Hongarije ideaal voor een zonvakantie. Het landschap van hongarije is in te delen in vier soorten, te weten het Grote Hongaarse Laagvlakte, de Noord Hongaars middelgebergte, de Pannonische vlakte en de kleine Hongaarse Laagvlakte. Hierdoor heeft Hongarije veel variatie in het landschap. In Hongarije vindt je tien verschillende nationale parken, het bekendste en grootste Nationaal Park is het Nationaal Park Hortobágy. Naast de nationale parken heeft Hongarije ook meerdere beschermde natuurgebieden.

All inclusive Hongarije


Een all inclusive vakantie naar Hongarije staat voor een veelzijdige zonvakantie. De meeste all inclusive vakanties naar Hongarije worden rondom het Balatonmeer geboekt. Bij dit grootste meer van Midden Europa is van alles te doen. Op het Balatonmeer zijn tal van watersporten toegestaan waardoor veel watersportliefhebbers hier te vinden zijn. In de all inclusive accommodaties kun je naast het genieten van het onbeperkte heerlijke Hongaarse eten en drinken, ook gebruik maken van de zwembaden, de privé stranden en alle andere faciliteiten die de geweldige hotels in Hongarije aanbieden. Interesse in een all inclusieve Hongarije vakantie? Bekijk dan ons aanbod!